reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

rysica mamuśka i Kaludusia na pewno młodsze sa od ciebie bo mają po 24 lata chyba jeszcze nie skończone ja jak wcześnie pisałam teraz 5 kwietnia kończę 29 lat

reklama
Nikolaa, aha, dzięki :) ehhh czasy gdzie byłam gdzieś najmłodsza minęły... chyba się starzeję :p Nawet w robocie przyjęli już 3 dziewczyny młodsze ode mnie - a jak zaszłam z Szymkiem w ciążę, to byłam najmłodsza w pracy :p

oj rysica ja jeszcze pamiętam jak rozpatrzałam w moje 21 urodziny swoją droga to sie wtedy szalał gdzie te lata gdzie ci mężczyźni ah a czas tak szybko mija normalnie nawet nie wiem kiedy uciekły mi ostanie 4 lata coraz bardziej zdjae sobie sprawę z tego że życie bardzo krótkie jest a czas z dnia na dzień płynie coraz szybciej

spadam spać dobranoc

Ostatnia edycja:
Nikolo ,Rysica ja mam rocznikowo 28 ale koncze je 26 sierpnia ;] no a czuje sie na 23 majwiecej zreszta ja chodze w trampkach zawsze w luznych ubraniach całkiem nie tak jak powinna wedlug naszego spoleczenstwa chodzic ubrana mama w moim wieku syna 2 leniego ;] ale spoleczenstwo ogolnie mam w dupie pol glowy wygolonej no i jakos leci ;]w pracy daja mi 24 lata hahaha ;> ale zmarchy sa juz powoli widac ale wydaje mi sie ze delikatne zmarchy dodaja kobiecie takiego wdzieku ;>

hej kobietki :*
juz jestem ja cały czas byłam w biegu ale dzis posiedze dłużej już mam dosyć jezdzenia...
nie mam namiotu:-D:-Dhaha
witam nowe staraczki:) trzymam za was kciuki aby sie udało&&&&&&&&
kurcze ale mi zajeło was nadrabianie hehe:)
pół rodziny zwedziliśmy w sobote sprzatanko potem 18 mojego męża chrzesniak miał, w niedziele daleko do chrzesniaka mojego bo w tym roku komunia:) a wczoraj chyba zjezdziłam najblizsza mieszkajaca rodzine....
co do wieku ja w tym roku koncze 27 a jak urodziłam to miałam 22 (rocznikowo 23)....
od dzis mi sie zaczeła owulka mam w 11 cyklu i wtamtym miesiacu tak samo było lejeeee sie ze mnie to szkoda ze mojego tu nie ma hehe a tak powaznie leje sie a ja nawet wiesiołka i castgnusa nie biore bo mi sie nie chce w tym miesiacu nic ....
totalnie olałam robienie dziecka odbiło mi bo mam tyle spraw na głowie ze hej i nie mam o tym czasu mysleć
sorki że nie odpisuje nikomu ale troche tego jest:szok:
:*:*

Ostatnia edycja:
Agnieszka zobaczysz, że z tego coś będzie, z tego waszego "nie" starania się :tak:
A ja już byłam na pobraniu krwi, teraz siedzę i się nudzę....

Dzień doberek!
Niespodzianka! Już jestem! :-D Dopiero po 9 a ja już wstałam, Szymka do żłobka wyszykowałam (mąż go właśnie wiezie) i głowę mam umytą :p
Szymek w nocy znów się budził, nie wiem co się z tym moim synem porobiło, kiedyś sporadycznie mu się zdarzyło budzić w nocy, raz na jakieś 2 m-ce może, a teraz... Co drugą noc się w nocy budzi, ale wołał mnie 6 razy z czego tylko dwa razy byłam, resztę powiedziałam, że ma spać bo jest noc i że nie przyjdę, bo śpię :p Nie płakał tylko marudził, więc stwierdziłam, że dosyć :p No i zasypiał ;] Niech się uczy, że w nocy się śpi, bo ja nie mam zamiaru w nocy wstawać :p Tiaaa, wiem wyrodna matka :p:p:p
Kasiiik, a którego września? :D Ja 19tego ;]

Klaudusia ja jakoś nie myśle ze jak sie nie bede starac to zajde hehe poprostu lenia mam w tyłku i nie chce mi sie bo sie ciepło robi i mam plany oczywiście nie zabezpieczamy sie ....ale dzieki może i zajde hehe
ale ten miesiac totalne szaleństwo jak była zima to mi rzucało na głowe i cały czas myślałam .....może to głupie ale u mnie w rodzinie jak sa imprezy grile to jest niezła balanga a my baby młode lubimy sobie poimprezować hheee popić ale pijaczki znas:-D
pewnie na jesień znowu mi bedzie odwalało chyba ze zajde wczesniej chociaz nie nastawiam sie ;-)głupoty dzis gadam przugrzało mnie haha:-D
jak ja nie lubie jak mi ktoś pobiera krew chociaz ja uwielbiam oglądać jakieś wypadki , kiedyś chciałam pracować w ratownictwie a teraz na policje mnie naleciało od paru lat tylko jedno mi przeszkadza pół roku pozadomem szkółka :-( ale juz dawno bym złożyła ...

reklama
Dzięki dziewczyny za zainteresowanie moim tematem. Wkładkę będę miała wyjmowaną w piątek. Po pigułkach już wiem jak to jest... i nie było łatwo. Trzy lata bez zabezpieczeń, i dopiero po trzech latach przyszła niunia na świat. Co ciekawe, jak by mi się udało zajść w ciąże teraz... :) to moje kolejne maleństwo urodzi się według pierwszego mojego obliczenia - w dokładnie ten sam dzień co poprzednie ha ha. (oczywiście to tylko takie obliczenia które każda z nas sobie robiła:) :) :) ) Mam nadzieję że nie będę miała problemu po wkładce... ale to się okaże. Na szczęście nie jest to wkładka hormonalna, ani nie jest jedną z tych standardowych które podrażniają, i zanim się wszystko zagoi mija sporo czasu... Po tej mojej od razu powinnam zajść z ciążę jeśli wszystko jest oki z hormonami moimi :) Trzymajcie kciuki, jak macie jakieś pytania odnośnie zdrowia to dajcie znać. Mam "jakieś" pojęcie jeśli chodzi o problemy zdrowotne, itp.

Do góry