reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
ja się powinnam na polko zbierać ale normalnie centralnie mi sie nie chce do tego słońce wychodzi i zachodzi!!!!!!!!

Łeee a u nas zaczął wiać wiatr...:zawstydzona/y:
A ja znalazłam sposób na zgagę :tak: o godzinie max. 18 ostatni posiłek jem (staram się lekkostrawny np. płatki owsiane z rodzynkami :-)) i w nocy nie mam zgagi :tak:
Dziewczynki ja Wam życzę wszystkim tych malutkich fasolek. Będę się cieszyć razem z Wami wszystkimi dolegliwościami :tak::-)

u mnie też wiej wiec daruje sobie polko
Klaudusia ty cwaniaro ta będzie się cieszyć bo tobie sie już wszystko skończy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam Wszystkie forumowiczki. Założyłam nowy wątek, ale zostałam przekierowana tutaj, więc wklejam to co napisałam w swoim wątku, aczkolwiek nie wiem czy to będzie miało sens - bo widzę iż temat związany z moim "problemem" był - ale na samym początku, teraz już przerodził się w wypowiedzi po porodzie he he... No nic, ale może uda mi się odświeżyć wątek.
.......
Dawno nie odwiedzałam babyboom :) ale to już przeszłość, bo znów się zacznie hi hi :)
Mam prośbę do tych mam, które starać się będą lub już się starają o drugiego dzidziusia. Moja córeczka ma 2 latka i dwa miesiące. Jest strasznie samotna, więc postanowiliśmy się postarać o braciszka lub siostrzyczkę :) W piątek mam mieć usuwaną wkładkę... Czy jest ktoś na forum kto może pomóc przezwyciężyć mój strach i obawy związane z drugą dzidzią? Mój mąż się boi, że nie pokocha drugiego dziecka tak jak pierwszego... Bo córcię kocha ponad wszystko! Również pragnie drugiego dziecka, ale boi się... Szerze mówiąc - podzielam jego obawy... Proszę o wsparcie i rady. Czy któraś/któryś z Was miał takie same odczucia? Czy zmieniły się one po pojawieniu się drugiego dzidziusia? Jakie były reakcje Waszych dzieci? No i oczywiście czy jest "tu" jakaś mama która tak jak ja postanowiła usunąć wkładkę antykoncepcyjną, po to by móc zajść w drugą ciążę?

Witam Wszystkie forumowiczki. Założyłam nowy wątek, ale zostałam przekierowana tutaj, więc wklejam to co napisałam w swoim wątku, aczkolwiek nie wiem czy to będzie miało sens - bo widzę iż temat związany z moim "problemem" był - ale na samym początku, teraz już przerodził się w wypowiedzi po porodzie he he... No nic, ale może uda mi się odświeżyć wątek.
.......
Dawno nie odwiedzałam babyboom :) ale to już przeszłość, bo znów się zacznie hi hi :)
Mam prośbę do tych mam, które starać się będą lub już się starają o drugiego dzidziusia. Moja córeczka ma 2 latka i dwa miesiące. Jest strasznie samotna, więc postanowiliśmy się postarać o braciszka lub siostrzyczkę :) W piątek mam mieć usuwaną wkładkę... Czy jest ktoś na forum kto może pomóc przezwyciężyć mój strach i obawy związane z drugą dzidzią? Mój mąż się boi, że nie pokocha drugiego dziecka tak jak pierwszego... Bo córcię kocha ponad wszystko! Również pragnie drugiego dziecka, ale boi się... Szerze mówiąc - podzielam jego obawy... Proszę o wsparcie i rady. Czy któraś/któryś z Was miał takie same odczucia? Czy zmieniły się one po pojawieniu się drugiego dzidziusia? Jakie były reakcje Waszych dzieci? No i oczywiście czy jest "tu" jakaś mama która tak jak ja postanowiła usunąć wkładkę antykoncepcyjną, po to by móc zajść w drugą ciążę?

Kochana wal śmiało pytania. Tu teraz dziewczyny też się starają, no ale dziś akurat nie ma wszystkich.
Jak na razie żadna nie jest w stanie odpowiedzieć Ci jak jest z miłością do drugiego dzidziusia. Też bym chciała wiedzieć, bo tego się boję chyba najbardziej.

reklama
...To chyba najtrudniejsze w decyzji o posiadaniu drugiego maleństwa. Czy będziemy je tak samo kochać??? i choć mam obawy, to myślę że ta miłość rodzi się zupełnie inna i od nowa... Mam tylko nadzieję, że ktoś się wypowie, i mój mąż to przeczyta. On się boi bardziej niż ja... hi hi :) No i bardzo interesuje mnie to czy jest ktoś po spiralce?

Do góry