reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
U mnie nie była przeciwieństwem, bo objawy mniej więcej takie same tylko, że o znacznie mniejszym nasileniu. Też pojawiły się inne ale niektórych wcale nie miałam.

Ja się witam i spadam :) Za godzinkę wychodzimy na przyjęcie niespodziankę ;) Moja mama robi imprezkę urodzinową dla mojej babci z okazji jej 80tych urodzin, a babcia myśli, że tylko ma się z nami i moimi rodzicami i bratem w skromnym gronie spotkać :D A będzie jeszcze kilka osób, wielki pyszny tort i w ogóle się tego nie spodziewa :D
I wrócimy późno
Piękny dzionek ale w Warszawie ziiimny...
Buziaki dziewczyny!

Hejka!!! Dziś niedziela więc pusto będzie... Poza tym piękna pogoda za oknem...
Nikola wszystkie dziewczyny jak zaciążyły to pierwszym objawem było czyszczenie :-D Więc poczekaj jeszcze te 3 tygodnie :-D

ze czesciej do wc chodizly ? hyhy ja blondynka jestem imusiscie prosto mowic hahahha

rysica - noto babcia sie wzruszy na pewno ;] ja mojemu mezowi w jego 27 urodizny zorbilam taki suprice na dzialce u rodizcow my byolismy schowani w altance a mama zadzownila do meza ze zpaomniala karty bankomatowej ze stolu w altanie zeby podjechal bo ona albo zgiubila tę kartę ale zapomniala on wchodzi a wsyzscy (20 osob) niepsodzianka ;] hahah az zaklnal bo sie wystraszyl i do kumpla jeszcze gadal ***** co za sierota z tesiowej ze karte zpaokniala nieldugo glowy zpaomni wzisc i otwiera drwi (moja mama zawsze czegos zpaomina )

ja też bym chciała takie suprajasa ale mój to ma ciężko zapamiętać kiedy mam urodziny a dopiero niespodziankę zrobić:-D

reklama
Witam Kobietki

4 lata temu doznałem radości związanej z narodzinami mojej córeczki. I choć jest cudownym dzieckiem, przez ten cały czas mówiłam ze nie chce wiecej dzieci i tyle, ze nie nadaje się na matkę, ze nie dam rady dokonać tego po raz drugi, no i jak przysłowie mówi tylko krowa;);) nie zmienia poglądów.
Coś we mnie pękło zmieniło się o czym poinformowalam mojego męża, który zawsze chciał dwoje. Ucieszył się...
Odstawilam tabletki, i teraz czekam na rezultaty drugi cykl już prawie za mną, mam nadzieje ze uda nam się

Życzę powodzenia wszystkim staraczkom i mam nadzieje ze pozwolicie mi tu zagoscic

Do góry