reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Agnieszka.kk Aga2 Kasiorek witajcie

u mnie zima tak samo śnieg sypie ja już prawie wszystko posprzątam jeszcze tylko troszkę w łazience mi zostało ale kręgosłup[ zaczął boleć jak cholercia wiec sobie siadłam na chwilkę z kawką...........

reklama
Agnieszka.kk Aga2 Kasiorek witajcie

u mnie zima tak samo śnieg sypie ja już prawie wszystko posprzątam jeszcze tylko troszkę w łazience mi zostało ale kręgosłup[ zaczął boleć jak cholercia wiec sobie siadłam na chwilkę z kawką...........

a gdzie w K-wie mieszkasz ? Bo ja mam rodzinke w centrum okolice bierzanowskiej i Wieliczka

Kasiurek nie w Krakowie bardzo bliskich w okolicach ale tak łatwiej zlokalizować bo mojej miejscowości to nikt nie zna po za tym jest tak mała że każdy kto wszedłby na forum a byłby z niej to by się szybko zorientował co i jak a wole być na ogólnym forum raczej anonimowa ponieważ w dzisiejszych czasach bywa to niebezpieczne a im ktoś ma mniej informacji o mnie tym mniej może mi zaszkodzić a prawda jest taka że przez babybom przewija się tysiące ludzi ale moge ci powiedzieć że dokładnie z drugiej strony Krakowa mieszkam:-);-) od strony Zabierzowa

ja zrobiłam tiramisu i zeżarłam dwa kawałki już

Kasiurek nie w Krakowie bardzo bliskich w okolicach ale tak łatwiej zlokalizować bo mojej miejscowości to nikt nie zna po za tym jest tak mała że każdy kto wszedłby na forum a byłby z niej to by się szybko zorientował co i jak a wole być na ogólnym forum raczej anonimowa ponieważ w dzisiejszych czasach bywa to niebezpieczne a im ktoś ma mniej informacji o mnie tym mniej może mi zaszkodzić a prawda jest taka że przez babybom przewija się tysiące ludzi ale moge ci powiedzieć że dokładnie z drugiej strony Krakowa mieszkam:-);-) od strony Zabierzowa

ja zrobiłam tiramisu i zeżarłam dwa kawałki już
kurdwanow ;> mnie tylko to przychodzi na mysl ;] hihi no wiem wiem jak to jest!!!

Witam niedzielnie ja niedawno wstałam dziś okropnie się czuje słaba jakaś popuchnięta jestem znów z kupka problem ahhhhhhhh kiedy w końcu coś się poprawi
KasiurekKurdwanów tez bardzo daleko ode mnie też drugi koniec Krakowa hihihihihihi
pisałyśmy w tym samym momencie:-D

Hejka!!! Dziś niedziela więc pusto będzie... Poza tym piękna pogoda za oknem...
Nikola wszystkie dziewczyny jak zaciążyły to pierwszym objawem było czyszczenie :-D Więc poczekaj jeszcze te 3 tygodnie :-D

reklama
Klaudusiu hejka wątpię ja poprzedniej ciąży znów objaw miałam zatwardzenie aż musiałam pić normalac(taki syrop) na zatwardzenie bo moja ginka mówiła że to niebezpieczne dla dzidzi z kupką to może iśc w obie strony a znając moje szczęście ostatnio na pewno zatka mnie chyba na amen:-D....

Ostatnia edycja:
Do góry