reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
hej dziewczyny:*
ja juz z rana posprzatałam wkurzyłam sie bo pada śnieg :wściekła/y:a ja juz myslałam ze ciepło bedzie...
Mamuska szkoda że nie pojechałaaś po kurtke:*zakupy sa fajne i mozna sie odstresować albo cos jeszcze fajnego wypatrzyć
Klaudusia mój Mati tez ma niezłe teksty a im starszy to bardziej dziwaczne pytania zadaje juz sie interesuje gdzie dzidzie siedza ale jeszcze nie pyta jak wychodzi:-D wszystkim opowiada że jego dziadzia jest łysy i stracił włosy...a kiedys na logopedi w przedszkolu jakis ponad rok temu opowiedział że tata rozmarował kupe tyłkiem po ścianie i zademonstrował :-Djaki wstyd był bo to przy nas powiedział a miał opowiedziec jakos historie haha a tak naprawde Mati czekolada sciane pobródził nie wiem skad mu sie wtedy to wzieło haha
hejAga co tam słychać?:*

przed chwila sobie zobaczyłam na kalkulatorze od kiedy moga mi sie zaczac dni płodne czyli orientacyjnie od dziś hehe

Ostatnia edycja:
agnieszkak2 cześć:)
U mnie wszystko ok,zabiegana jestem co dziennie i mało czasu mam na wszystko,doba dla mnie jest za krótka.
Przygotowujemy się do urlopów i staranek.Wszystko na spokojnie i na luzie,jest dobrze:)
Poza tym wiosna,wiosna,wiosna,tak się cieszę bo zimy mam już dość!

A co u Ciebie?

Witam z rana :)
Mamuśka - Wiki jest świetny - nie ma to jak rezolutna odpowiedź :D Teraz tak będzie coraz częściej :) A jak zacznie więcej mówić, to dopiero zobaczysz! :p
Szymek ma fazę "a dlaczego?" i "a co to jest ....." i też sama nie wiem co czasem odpowiedzieć... :p
aaa i jeszcze - ja go pytam np" Czemu nie chcesz zjeść obiadu?" a on "bez powodu" :shocked2:
A najbardziej dumna jestem z jego wychowania : Proszę, poproszę, dziękuję, na zdrowie itd są na porządku dziennym, bez przypominania! :tak:a najlepsze jest to, że jemu to tak samo z siebie się pojawiło - tzn nie przypominałam mu, tylko od nas po prostu podłapał i sam używa, adekwatnie do sytuacji. A najbardziej mnie rozwala na łopatki, jak się go pytam czy chce herbatki a on "Nie, dziękuję, soczek poproszę" :D

U nas wstaję rano a tu... BIAŁO!!! Pierdzielony śnieg, grrrrrrrr

aa i trzymajcie kciuki, wczoraj zaczęłam kolejne podejście do odpieluchowania...

miłego dzioinka mimo białości za oknami laseczki

Aga super tak wiec działajcie juz od dziś :D Ja też juz chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rysica trzymam kciuki za Szymka , mnie to czeka za jakies 3 miesiące i ciekawe jak to bedzie , chciałam go nauczyć w lato bo wiadomo ze wtedy lepiej :)
Agnieszka ale Ci zazdroszczę tego urlopu w Hiszpanii :)

tak straciłam, 1,5 tygodnia temu mialam zabieg w 9 tygodniu , serduszko przestało bić i sie nie rozwijało od 6 tygodnia !!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-(

trzymam sie jakoś, nie mam wyjścia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najgorszy bedzie czas dla mnie dopóki nie dostaniemy zielonego światła od lekarza na ponowne starania , mam nadzieje ze szybko minie, bo dla mnie to taki czas stracony !!!!!!!!!!!:(((((((((((((((((((((

reklama
klaudusia -no to mlody zagiął hyhy no ja jestem ciekawa kieyd moj zacznie do mnie takie txty mowic hihi ;]

mamuska- no piękna zimia sie nam zorbila tej wiosny !!!!!

haha ;]

Do góry