reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Cześć dziewczyny! Nie bardzo wiem gdzie zadać to pytanie więc znalazłam ten wątek. Powiedzcie mi czy wyniki testu ciążowego są takie same w każdej ciąży u kobiety?
Mam syna i staramy sie o kolejne dziecko. W poprzedniej ciąży już kilka dni przed miesiączką miałam bladą kreskę. Czy w kolejnej ciązy obserwacje powinny być podobne czy mogą się różnić? Jestem dwa dni przed @ a testy są negatywne.. Dodam że z synkiem udało nam się za pierwszym cyklem.. Proszę napiszcie co myślicie :)

reklama
Witam
Klaudusia
miłych zakupów i wizyty w szpitalu
izka no i co jest @
mamo_filipa doświadczenia dziewczyn są bardzo różne jednej wychodziło tak samo drugiej dopiero 3 dni po a jeszcze innej tydzień po a co do ilości cyklów starań hmmm też bym sie nie sugerowała bo sa dziewczyny co za pierwszym razem udało im się za którymś tam razem a za drugim razem od szczała i bywają też odwrotne sytuacje kiedy to właśnie pierwsze dziecko za pierwszym strzałem a drugie np za 6 jedyne co moge ci doradzić to badanie beta hcg kosztuje koło 30 zł a będziesz miła 100% pewność czy jest fasola

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Sama już nie wiem, niby każda ciąża jest inna ale ja się nie potrzebnie denerwuje bo w poprzedniej ciąży to, bo tamto i porównuje bez sensu. Pozostaje mi poczekac na @ i przetestować ponownie..

jak pokazuje to doświadczenie zaciążonych dziewczyn nic nie jest takie samo ... dokładnie poczekaj jeszcze troszkę i testuj ja trzymam kciuki za ciebie daj znać jaki wyniki!!!!!!

We czwartek zrobie test z porannego moczu i napisze jak tam wyniki, ale wczoraj jakieś kłucie w jajnikach miałam wieczorem, myślalam ze na @ ale na razie nie widac :)

We czwartek zrobie test z porannego moczu i napisze jak tam wyniki, ale wczoraj jakieś kłucie w jajnikach miałam wieczorem, myślalam ze na @ ale na razie nie widac :)

u mnie z pierwszym wyszła blada kreska a teraz wyszła taka tłusta jak testowa :-) Objawy w pierwszej ciąży całkiem inne jak w drugiej... W pierwszej np. od 6tc wymioty, teraz dopiero po 8 tyg się zaczęły i w tej ciągle latałam siusiu na początku a w pierwszej znów miałam taki humor, że ze wszystkimi się kłóciłam.... Także na moim przypadku widać, że każda ciąża inna...
Nikolka a jak dziś samopoczucie? Mam nadzieję, że pogoda dziś taka piękna i u Ciebie :tak:

to jeszcze dodam ze te testy które robiłam to nie były z porannego moczu..Pierwszy zrobiłam 0 6 rano jak mnie synek obudził ale o 3 byłam siusiu w nocy:) a drugi zrobilam koło 12 w południe coś mnie podkusiło.. Ale cały czas mam w głowie "w pierwszej ciąży to..."

Klaudusia już powoli się po prostu chyba oswajam ze złym sampoczuciem i się przyzwyczajam nawet dziś udało mi się troszkę sprzątnąć z rana plus taki że jak zafasoluje to nie bedą mie ruszać żadne objawy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ........

Cześć dziewczyny!!! :)
jak samopoczucie? :)
Jejciu jaka cudna pogoda - aż chce się wyjść :) Ja dziś Szymka do żłobka ubrałam w adidaski i wiosenną ale taką cieplejszą wiosenną kurtkę :D i lekką czapę :) ach... wiosna :-)
Izka - tydzień beż 2 nie oznacza ciąży - masz ze mnie z z Nikoli idealny przykład :p

a ja dziś znów bez @, ale w czwartek już do gina, ciekawe co z tym zrobi...

reklama
Do góry