xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Rysica,pieknie wygladalas po porodzie...ja wygladalam,jakby po mnie kombajn
przejechal,a na dodatek nie moglam sama nic zrobic...a krwawilam jak prosie,
babki i mama mi ciagle posciel zmienialy
Ciekawe,co tam sie dzieje...Powodzenia!!!!
Nikola fiuuuu,fiuuuuuu dupeczko,ale sie wylaszysz wiosenka
A takie rzyganko,to Ci dobrze na linie wplynie,co?Ja bym w tym nawet i plusik widzialaMoja kolezanka ,zeby schudnac,brala jakies tabletki na odchudzanie z amfetamina!!
A wiesz,ja tez jestem panikara...dostawalam kota dzisiaj,bo sie martwilam,zeby tylko samolot dolecial,
i ogolnie zeby nic sie zlego niewydarzylo,specjalnie probuje mysli zwrocic na inne horyzonty.
Izula,jezeli boli Cie gardelko,to mdlosci moga byc od tego.
Nom, też tak myśle..Bo raczej na pewno nie możliwe jest "zajście" jak się nie stara ;D
dziś samopoczucie psychiczne na + fizyczne niestety wielki - mdli mnie nie ziemsko no i jestem strasznie słaba ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni ..... efekt zakupów jeszcze działa
Igasia Hihihih no staram się w tym szukać pociechy w ogóle to nie do wiary ale odkąd przestałam teraz luteinę to normalni 3 kilo tyle wody we mnie się trzymało co to wymiotowania i chudnięcia niestety ja naprawdę się ostatnio oszczędzam z jedzeniem a nie daje to żadnego efektu mam nadzieje że teraz coś ruszy bo już patrzeć na siebie nie mogę jest to przygnębiające i to strasznie dla mnie... a co do tych tabsów to u nas chyba je w ogóle wycofali ze sprzedaży po za tym po nich się tak szybko chudnie jak potem grubnie podobny efekt daje wypicie pół butelki tusipektu dziennie znałam taką co się w ten sposób odchudzała....
co do ogólnie mojej osoby to zaczynam dziś ćwiczonka choć kompletnie nie mam siły trochę przekieruje moje myśli w inną stronę co może w końcu zaowocuje fasoliną
Izka no to trzymam kciuki znając twoją cierpliwość pewnie nie zatestujesz i będziesz nas trzymać w niepewności czekam na wiadomości
Właśnie Rysiaca zapomniałam ci napisać że wyglądasz promiennie ja jak zobaczyłam zdjęcie po swoim porodzie to się normalnie wystraszyłam
A TAK W OGÓLE GDZIE WY JESTEŚCIE DZIŚ??????????????????????????
Ojj, tak ;D Uwielbiam Was trzymać w niepewności hi hi ;P
@ miała przyjść, piękny dzień bo wiosna się robi i @ jeszcze nie ma ;D A obudziłam się, nie uwierzycie, z mdłościami.. Ble! Zjadłam śniadanie, popiłam gorzką (zawsze słodze) kawą rozpuszczalną i ... dalej mnie mdli. Znów odrzut od fajek, nawet na alkohol nie mam smaku, bo wczoraj tata z chłopakiem imieniny opijali, a ja alkohol fuj, i anty byłam hehe Ale możliwe że to przez to gardło, choć dziś już nie boli.. Ejcie, ale nie można być w ciąży jak się o to nie stara.. Co prawda było 1 lub 3 razy "we mnie", ale nawet nie wiem czy to było w okolicach dni płodnych. Dopiero przy niepłodnych było cały czas "w" choć możliwe że się pomyliłam w bliczeniach bo uznałam że 21.03 jest w sobote, a jest dziś ;D i o dwa dni mam źle policzone.. Eh.