reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

no ja za jakieś 2 godzinki idę z Wiki na polko choć ma trochę katar szkoda mi jej trzymać w domu choć na chwilkę niech sobie polata.....
a gdzie jest aga dziś maila wynik prolaktyny mieć chyba!!!!!!!1
rysica a ty dalej nie masz @... po jutrze do gina tak??!!
Klaudusia a dzidzia będzie spała w osobnym pokoju ????powiem ci tak choć moja Wiki spała odkąd rok skończyła sama w pokoju to nie miałam naini a to z tego powodu że doskonale słyszałam jak wrzeszczała....to sie sprawdza chyba jak masz wielki dom albo tak jak moja znajoma zostawiła małego w domu i szła sobie na pole wtedy jej się przydawało ale ja nigdy na takie pomysły nie wpadałam wiec nie kupowałam tego w mojej sytuacji to zbędny wydatek

Ostatnia edycja:
reklama
Nikola, tak Aga dziś miała mieć badania na prolaktyne - pewnie rano pojechała i dlatego jej nie ma :) a wyniki to i tak pewnie wieczorem albo i jutro mieć będzie.
a co do mnie to dokładnie tak jak piszesz - @ brak, pojutrze czyli w czwartek do gina na 14:20.

no to mi sie pokręciło coś bo wydawało mi się że aga wczoraj badała ta prolaktynę jaka ja zakręcona jestem .....

No właśnie Nikola z tego powodu, że będę go samego zostawiać jak będzie spać, bo mieszkam na 2 piętrze a np. jak pranie pójdę powiesić na dwór to samych ich nie zostawię. U Wikiego mi brakowało właśnie tej niani ale kasy już nie miałam dlatego nie kupiłam. Ale teraz mam sporo wolnych środków :-D ale nie do przesady też i nie będę np. kupować niani z monitorkiem i kamerą, bo to jest dopiero dla mnie strata kasy...

Cześć dziewczyny! Nie bardzo wiem gdzie zadać to pytanie więc znalazłam ten wątek. Powiedzcie mi czy wyniki testu ciążowego są takie same w każdej ciąży u kobiety?
Mam syna i staramy sie o kolejne dziecko. W poprzedniej ciąży już kilka dni przed miesiączką miałam bladą kreskę. Czy w kolejnej ciązy obserwacje powinny być podobne czy mogą się różnić? Jestem dwa dni przed @ a testy są negatywne.. Dodam że z synkiem udało nam się za pierwszym cyklem.. Proszę napiszcie co myślicie :)

Się różni, różnie bywa. Tu dziewczyny wybadały, że na dziewczynkę później testy pokazują ;D

Witam
Klaudusia
miłych zakupów i wizyty w szpitalu
izka no i co jest @
mamo_filipa doświadczenia dziewczyn są bardzo różne jednej wychodziło tak samo drugiej dopiero 3 dni po a jeszcze innej tydzień po a co do ilości cyklów starań hmmm też bym sie nie sugerowała bo sa dziewczyny co za pierwszym razem udało im się za którymś tam razem a za drugim razem od szczała i bywają też odwrotne sytuacje kiedy to właśnie pierwsze dziecko za pierwszym strzałem a drugie np za 6 jedyne co moge ci doradzić to badanie beta hcg kosztuje koło 30 zł a będziesz miła 100% pewność czy jest fasola

Temp. 36,8 st. No i @ przylazła. Ah... A już zaczynałam w cuda wierzyc ;D

no to może ci się przydać są też tańsze wersje w euro agd chyba widziałam tańszą a też fajną sprawdź na stonie

Klaudusia - a ja w zeszłym roku na jesieni kupiłam Szymkowi buty - najbardziej zarąbiste (pod mój gust) dziecięce buty jakie kiedykolwiek widziałam - takie jesienno-wiosenne, bo adidaskowe. w Deichmanie za 19,99!!! a są genialne - są lekko ocieplane, znaczy takie miękkie, no jak adidasy. Są z takiego materiału jak zamsz czy coś, więc są mięciutkie! Podeszwa mięciutka :) bałam się, że z nich wyrośnie, ale dziś mu je złożyłam i spokojnie do lata przechodzi :)
zaraz fotki poszukam ;]
o takie:
DSCF0047.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
Akurat pokazałam wam tą, bo ten sprzedawca co będę u niego wszystko zamawiać by mi też ją sprzedał i bym miała z głowy z lataniem po sklepach...
Rysica ja też czasami kupuję Wikiemu w deichmanie, ale ostatnio na jesień wyczaiłam takie super adidaski w ccc ale już są za małe...

Ostatnia edycja:
Do góry