reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia - zwróć uwagę, żeby był duży zasięg i żeby mury nie zakłócały odbioru. Bo nie wiem gdzie, ale słyszałam, że czasem dwie ścianki działowe to już dużo jak na takie odbiorniki... Może poczytaj jakiś temat o nianiach elektronicznych, może coś dziewczyny o tym pisały?

reklama
ja kupiłam adidaski teraz Wiki w ccc w tamtym roku kupowałam w deichmanie ale ogólnie buty kupuje u siebie w takim sklepie są nie za drogie a naprawdę fajne..........

Fajnie buciki. Wiki miał podobne, tylko że białe.
Niby ma zasięg 250m, więcej mi nie potrzeba tylko właśnie martwią mnie te mury, żeby nie zakłócały strasznie... W sumie ja na poddaszu mieszkam, więc mam nad sobą dach a nie grube mury... Internet ściąga mi z piętra niżej super, a sygnał radiowy łapię od sąsiadów co mieszkają 50m od nas przez jakieś 5 bloków...
Muszę jeszcze poczytać żebym na darmo nie kupiła...

dziewczynki pouciekały to i ja się zmywam... Na zakupy w tak piękną pogodę to sama przyjemność :-D W końcu nie będę musiała zapinać kurtki :-D:-D:-D

ja już wróciłam bo moja Wiki coś dziś nie szczególnie chciała być na polu posiedziałyśmy godzinkę zawsze to coś zresztą niby ciepło ale wiatr bardzo wieje.........za to ja się troszkę dotleniłam i mi sie lepiej zrobiło .........
Klaudusia pochwal sie potem zakupami!!!!!!!!!11

Ja już po... Oj jak nie lubię badań...
A na zakupach mąż mnie wkurzył, bo mu się nie chce spakować wózka dla Wikiego a z nim inaczej po mieście to nie można... I wlekłam się z jednego sklepu do drugiego, później powiedziałam dość, w takich warunkach nic nie kupiłam. Odebrałam tylko maść dla siebie i koniec zakupów...

hej dziewczyny:* super pogoda az sie nie chce w domu siedziec dzis była u mnie babcia i zrobiła kluski słaskie zwykłe i pyzy z pasztowa w środku mniam:)
co do badan to wczoraj zrobiłam prolaktyne a jutro odbiore wyniki jezeli sie okaze ze mam wnormie to nie bede łykac castgnusa tylko wiesiołek bo szkoda siebie faszerowac bez powodu zreszta wiem ze szybko nie zajde i mam nadzieje ze zajde w maju bo kurcze nie chce pod koniec roku rodzic i mam prawdopodobnie na długi wekend w maju nad soline jechcac na pare dni i nie wiem jak bede przechodzic ciaze jak bede wymiotowac to bedzie maskra a może nd solina spłodzimy dzidziusia heehe moze to pomoze odstresowac sie gdzies indziej:)

witam ;>
tesknilyscie ? haha pewnie zpoamnialsyscie o mnie :(

no ja mialam troche zawirowan !! Teraz jestem w 12 dc , wczoraj przytulanki byly jutro i za dwa dni tez . a MAM PYTANIE czy któras zna sie na pomiarze i obserwacji tempki ?

u nas no coz tak jak i u was -pogoda fajnie, zyc sie chce ;]

aaaaa co do niani elektornicznej - to zalezy co od niej sie wymaga jelsi ty,ko nalsuchu dziecka a ma sie dosc male czy nawet srednie mieszkanie to jest zbedna ze wzgledu na to ze tak czy siak uslyszy sie dziekco jak placze ;]

reklama
Do góry