reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
a ja leże i nie mogę sie podnieść z łóżka zwlekłam sie ledwo po laptopa czuje sie jaby mnie przeleciało stado słoni.....

aga śliczna bluzeczka ja na ciuchy pojadę albo jak wrócę do swojej wagi albo jak zaciąze
Klaudusia zaczęłaś sie pakować;-):-)

Nikola nie zaczęłam :-D Ale zrobiłam postępy i znalazłam na allegro sprzedawcę u którego prawie wszystko co potrzebne kupię.

Izka, ale to była taka kreska barwnikowa, nie szara czy coś - tylko leciutko różowym zabarwiona - jednak fakt faktem teraz jest tylko jedna ewidentnie...
No ale nieważne. W czwartek mam wizytę i gina. Raczej wątpię, żeby była jeszcze szansa na fasolkę skoro tydzień po @ i test negatywny...

a czemu jeszcze tylko trzy cykle to już pisałam - muszę najwcześniej w lutym urodzić, żeby mi dziecko we wrześniu do żłobka państwowego przyjęli (dziecko musi mieć skończone pół roku, żeby mogli je przyjąć do żłobka), bo inaczej byśmy mogli je posłać aż rok później, a z jednej pensji nawet miesiąca byśmy nie przeżyli... Bo pensja męża starcza na kredyt i czynsz... Więc ja muszę pracować, od razu po macierzyńskim i urlopem takim zwykłym, wypoczynkowym.

rysica trzymam kciuki za czwartek!!!!!
izka za ciebie też kciukasy szkoda że z ciebie taki uparciuch co testu nie chce zrobić!!!!

ja spadam spac póki ni zacznie mulić po tabletce do jutra dziewczyny

Nikolaa - dziękuję, ale ja już się na fasolkę nie nastawiam, raczej wątpię że to to... Prędzej jakieś chwilowe zaburzenia po odstawieniu tabletek...
Dobranoc!

Izka - zrób nam tę przyjemność i zatestuj, PROSZĘĘĘĘĘ!!! :-):-);-)

A po co testować? ;D Jak za tydzień @ nie przyjdzie to znaczy że fasolka ;) hihihi. Nie noo, tak poważnie to nie będę bez sensu kasy wydawać na test, skoro @ zapewne i tak się pojawi.. Może za pare godzin. Teraz byłam w ubikacji i jeszcze nie było, choć nie będę ukrywać że jak byłam wcześniej to miałam wrażenie że na papierze ze śluzem mam smużkę brązowej już krwi. Tylko tyle. Teraz nic. Nawet śluzu, więc @ się zjawi. Nie łudzę się już :)

P.S. Ale rano zmierze temp. ;P

reklama
Hejka dziewczynki!!!!
Jaka cisza.... Ładna pogoda znów dziś się szykuje. Dziś to i ja muszę ruszyć się z domu :-D do szpitala a później pewnie nie będę mogła oprzeć się i ruszę na jakieś zakupy :-)
U mnie standardowo: Wiki zrobił pobudkę o 6 rano...
Miłego słonecznego dnia życzę!!!!

Do góry