reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witajcie
Wróciłam dzis ze szpitala, rano wczoraj tabletki na poronienie ale do wieczora nie oczyściło sie całkowicie wiec w nocy jeszcze zabieg, nie chce tego juz wiecej przechodzić, nie dośc ze przeżywam stratę dziecka to jeszcze takie cierpienie przy poronieniu, ból niesamowity zastrzyki nie pomagały !!
Tak czy owak juz nie ma mojego maleństwa !!
na razie nie jestem w stanie pisać ani nawet wchodzic na BB bo jak patrze na te wszystkie szczęśliwe dziewczyny która są w ciązy to sie rozpadam na miliony kawałków,!!!!!!!!!! Nie myślcie o mnie źle , ze jestem egoistką ale same dobrze wiecie jak bardzo chciałam tego dziecka, tak dbałam o siebie a jednak je straciłam i z tym sie nie nigdy nie pogodzę,Moze kiedys zdecyduje ze na następne dziecko ale juz nie bedzie tak samo, kazdego dnia bede bać sie czy przypadkiem serduszko juz nie bije !!! Dla mnie to koszmar teraz !! zresztą po zabiegu trzeba odczekać pare miesięcy !!!!!!

Nie wiem co sie tu dzieje, mam nadzieje ze Aga bedzie juz w ciązy i inne osoby które pragną dziecko, życzę im tego z całego serca, Pamiętajcie dziecko to dar od Boga najwiekszy cud !!!!!!!!!!!!!

Na razie sie żegnam z Wami!!!

reklama
Kladusiau 24 mam zrobić teścior i odstawić lutke ostatnio dostałam w trakcie brania a przed ostatnio na następny dzień wiec liczę że 25 przyjdzie @ zobaczymy....
Maju oj biedactwo....
Mamuśka nie jesteś egoistką doskonale cię rozumiem i mam nadzieje że jak będziesz gotowa to wróć do na w każdej chwili i sekundzie....teraz odpocznij daj czas sercu głowie i swojemu organizmowi na pogodzenie się tak wielką stratą ... trzymaj sie kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej dupeczki!!!
Mamuska,bidulko.dochodz jak najszybciej do siebie...
Klaudusia, Nikola,moja mama jest pielegniarka i do tego mamy znajomego ginka w Polsce,wiec powinien byc luz.W kwietniu jade do kraju,wiec sie wszystkiego dowiem.Tak naprawde wolalabym rodzic w UK,byloby prosciej...no ale trudno,zobaczymy.
MajuPalpitacje i wysokie tetno mam prawie od poczatku ciazy...najpierw lekarze wiazali to z nadczynnoscia tarczycy,ale hormon sie unormowal,a palpitacje zostaly,lekarka sie ytroche tym martwi,wiec chce mi dac monitorek.
Rysicarzeczywiscie dziwna sprawa,gdy ja odtawialam tabletki,to pierwsza,druga @ mialam jak w zegarku,a jak nie przyszla to byla fasolka....i bylam starsza od Ciebie(26 wtedy),wiec moze jest szansa na dzidzie?:-D
Aga wspolczuje Wam tych rzygowinek:baffled::baffled::baffled:,niech Was zostawia w spokoju!!!
Po pracy,spalam az do 15.00 normalnie raj:-):-):-)
A u nas juz wiosenka,piekna ,przyjemna pogoda...aczkolwiek nie mam sily wyjsc na zewnatrz....
Zgaga mnie meczy!!!!!!buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:angry::angry::angry::angry:

Igasia w końcu nie jestem sama z tą zgagą hehe :-D
A dziś o Tobie myślałam właśnie. Jakbyś urodziła w Pl to jak byś wróciła z powrotem do UK? Musiałabyś tu jakiś czas zostać, pewnie jakbyś chciała wyjechać to paszport byś musiała maluchowi robić...

Mamuśka....Twoje odczucia są zupełnie normalne - każda z nas by tak czuła. Cierpię razem z Tobą :( I dalej nie wierzę :(

Jejku Klaudusia!!!! tragedia z ta zgaga!!!!,trzyma mnie cala noc i teraz ,szok!!
jeszcze takiej hard corowej w tej ciazy,to nie mialam!!!zaczyna sie jazda:tak::tak::tak:
Jezeli pojade do Pl,to wroce po porodzie,slyszalam,ze nie trzeba juz tak dlugo czekac na wyrobienie paszportu...oczywiscie,zostane tam jakis miesiac,zeby dzidzius mi troszke urosl,zreszta akurat wtedy bedziemy mieli wakacje w pracy( tzn moj R) wiec bedziemy w Polsze razem :-D
No kurcze,zobaczymy jak to wszystko sie skonczy....boje sie ....

Igasia ja teraz nie mam takiej mocnej jak z Wikim. Z nim to od 16 już nic nie jadłam a jak coś zjadłam to się męczyłam i często po prostu lądowałam w kibelku, bo za dużo kwasu miałam. No ale z Wikim brzuch miałam o wiele wyżej niż teraz, tamten liczyło mi już żebra od 26tc a ten to prawie wcale ich nie tyka (są wyjątki ale nie tak częste). Ten woli mój pęcherz i pępek :-D Z Wikim 2 ostatnie miesiące tak było...
Masz jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji. Tu byś miała pomoc mamy pewnie też chociaż w tym czasie co tu będziesz. To już jakieś odciążenie po cesarce

Dziewczynki ja się czuję fatalnie dziś (tzn. od jakiś 3 godzin). Znów mnie męczy ten nerw kulszowy... Idę i nagle zgina mnie w pół... Nieciekawie jest...
Chłopcy pojechali do teścia, bo dziś Zbigniewa, później zejdą do mojego taty, bo też Zbigniew (ja nie mam siły nawet zejść piętro niżej) a ja idę pod prysznic i walę się do łóżka dopóki całkowicie mnie nie połamało.... Jak będę się lepiej czuła to dziś jeszcze zajrzę...
Miłego wieczoru mamuśki!!!!:-D

reklama
Klaudusia no widzisz...jestem w kropce kochana,bo nie wiem na co sie mam nastawic,a jeszcze jedna dziewczyna z innego dzialu, w ogole mnie nie zrozumiala:-:)-:)-:)-(
Po prostu nie kazda dziewczyna jest zdolna do takiego porodu,szczegolnie przy duzym plodzie,a do tego ,to ja sucharek kiedys bylam,zreszta nadal mam bardzo waskie biodra,aj............:no:
Wymiotowalas przy zgadze???
Juz sie u mnie zaczelo na maxa,jak tylko cos zjem,albo sie napije to mnie atakuje...ech!!! musze jakis specyfik sobie na to kupic,bo mi sie rura zupelnie wypali:-D:-D:-D

Do góry