reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Siema z rana!!!!:-D Wiki znów zafundował pobudkę o 6 rano więc jesteśmy już na nogach i po śniadanku...
Mamusia to nie jest Twoja wina i nie popełniłaś nigdzie błędu. Nie obwiniaj się. Ja nadal trzymam kciuki i wierzę, że tamten lekarz się pomylił co jest bardzo prawdopodobne.
Oj ja pierwszy trymestr teraz prawie cały przespałam, normalnie tylko wstawałam na jedzenie a tak to na siedząco mogłam spać. A jak pracowałam to przyzwyczaiłam się do porannego wstawania i do szybkiego pójścia spać.
Dziewczynki odezwę się później a na razie idę poleniuchować z synem na kanapie :-D
Miłego dnia babeczki!!!!

reklama
Mamuskanie mów tak ,nie zadreczaj sie to nie jest twoja wina bo Kochanie wszystko jest wpozadku zobaczysz dzisiaj trzymaj sie:*
ja po dzisiejszej nocy jestem wykonczona i smutna bardzo moj niuniek rozchorawał sie miał goraczke i pół nocy wymiotował gdzies do 2 w nocy ale juz wiedziałam ze sie cos kroiło bo usnoł na podłodze a u niego to nie jest normalne:-( zaraz do doktora bede dzwonic ....

gadałam z przyjaciólka przed chwila była u ginka wczoraj i ma lezec bo jej dziecko sie na swiat pcha czuc po palcami głowke tyle ze nie ma rozwarcia i skurczy a ostatnio sie uskarzala na ból miednicy szkoda mi jej bo ma termin na 1 czerwca i pytałam sie jej o śluz u niej było sucho i do tej pory tak jest jak widac co ciezarna to inaczej

nie drugie juz ma córeczke Ole
Klaudusiadzis mnie ogarneło taki smutek niedośc ze moje dziecko chore to jeszcze mam wrazenie ze nic ze staranek nie wyjdzie:( takie przeczucie

Ostatnia edycja:
Kochana współczuje choroby synka... Najgorsze co może być to patrzeć bezsilnie jak dziecko jest chore i się męczy a my nie możemy nic zrobić tylko dawać leki i czekać...
Nie jest łatwo leżeć przy dziecku, wiem coś o tym ale nich odpoczywa jak najczęściej.

witam o sobie szkoda mi nawet pisać

Mamuśka wiem że ci ciężka ale trzymaj się nic nie jest przesądzone jeszcze ja dalej obstaje przy błędzie i trzymam kciuki............
Aga no pewnie że każda inna b przecież każda z nas jest inna owszem jak sie zbierze wszystkich do kupy to sa podobieństwa ale każda inaczej przechodzi wszystkie objawy.....wycałuj małego chorowitka oby szybko do zdrówka wrócił
Klaudusiu a tu jak sie czujesz????

reklama
dziewczyny jestem zła i rozpaczona bo mnie brzuch zaczol bolec dla mnie to koniec bo dla mnie ból oznacza @ jestem zła i nic mi sie nie chce ja juz przesadziłam swój los po prostu mam dosyc ....mam ochote zaprzestac staraniom i nie przezywac tego co miesiac:wściekła/y::wściekła/y: sorki ze tak smece :-(

Do góry