reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Jestem dziewczyny - wstałam o 10 dopiero :-)bo Szymkiem mąz się zajął, a jak chciałam do Was napisać rano to syn mi się na lapka zasadził i zaczął na youtube bajki oglądać... (a potrafi sobie SAM wpisać w wyszukiwarkę : pociągi, mio mao, tomek i pocoyo!!! skubaniec...) a później śniadanko, potem rehabilitacja, zakupy i jak wróciłam to padłam i spałam 1h!!! Teraz mąż gołąbki zrobił i się gotują mmmmmmmmmmmmmmm nie mogę się doczekać :D
U mnie ok, cyce bolą, mdłości miewam ale wieczorami bardziej - tak z Szymkiem miałam...

Nikolaa ale się uśmiałam tym, że zaświętowałam Piccolem ::-D tym bardziej, bo go mąż w końcu nie kupił bo nie miał gdzie bo za późno wrócił :p

Mamuśka co tam odezwij się ???
Rysica moja też tak wymiata na kompie że szok uwielbia gry na ciuchci i wpisać sama nie umie ale mówi mojemu ciuchcia.pl obsługa myszka lepsza niż u mojego umie cofać wybierać gry no i oczywiscie grać na wszystkich... z filmami tez sobie radzi czasem mnie normalnie zaskakuje

byłam w aptece i robiłam zakupy kupiłam leki małemu termometr dotykowy i....test ale on chyba polezy z pare miesiecy...kupiłam go bo raczej nie bede sie ruszac do poniedziałku z domu kupiłam pretest:(

:-D haha to nikt znami nie wytrzyma:-D wytne sobie brzuch zaraz bo mnie denerwuje okropnie i znów te cycki z boku bola ...zostana mi tylko nogi z głowa i cacy:-D

z jednego jestem szczesliwa mój synek cos zjadł fakt ze to chipsy ale cokolwiek od rana nic nie jadł

reklama
To jest nas trzy do marudzenia :-D
Ale mnie wszystko boli... A najgorsze, że znów ten paskudny nerw kulszowy daje o sobie znać :wściekła/y: Ledwo co chodzę, bo każde poruszenie nogą sprawia ból... A wszystko przez to, że kucnęłam do Wikiego dziś.... Wrrrrrrrr

Do góry