reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Jestem dziewczyny - wstałam o 10 dopiero :-)bo Szymkiem mąz się zajął, a jak chciałam do Was napisać rano to syn mi się na lapka zasadził i zaczął na youtube bajki oglądać... (a potrafi sobie SAM wpisać w wyszukiwarkę : pociągi, mio mao, tomek i pocoyo!!! skubaniec...) a później śniadanko, potem rehabilitacja, zakupy i jak wróciłam to padłam i spałam 1h!!! Teraz mąż gołąbki zrobił i się gotują mmmmmmmmmmmmmmm nie mogę się doczekać :D
U mnie ok, cyce bolą, mdłości miewam ale wieczorami bardziej - tak z Szymkiem miałam...

Nikolaa ale się uśmiałam tym, że zaświętowałam Piccolem ::-D tym bardziej, bo go mąż w końcu nie kupił bo nie miał gdzie bo za późno wrócił :p

Mamuśka co tam odezwij się ???
Rysica moja też tak wymiata na kompie że szok uwielbia gry na ciuchci i wpisać sama nie umie ale mówi mojemu ciuchcia.pl obsługa myszka lepsza niż u mojego umie cofać wybierać gry no i oczywiscie grać na wszystkich... z filmami tez sobie radzi czasem mnie normalnie zaskakuje

byłam w aptece i robiłam zakupy kupiłam leki małemu termometr dotykowy i....test ale on chyba polezy z pare miesiecy...kupiłam go bo raczej nie bede sie ruszac do poniedziałku z domu kupiłam pretest:(

:-D haha to nikt znami nie wytrzyma:-D wytne sobie brzuch zaraz bo mnie denerwuje okropnie i znów te cycki z boku bola ...zostana mi tylko nogi z głowa i cacy:-D

z jednego jestem szczesliwa mój synek cos zjadł fakt ze to chipsy ale cokolwiek od rana nic nie jadł

reklama
To jest nas trzy do marudzenia :-D
Ale mnie wszystko boli... A najgorsze, że znów ten paskudny nerw kulszowy daje o sobie znać :wściekła/y: Ledwo co chodzę, bo każde poruszenie nogą sprawia ból... A wszystko przez to, że kucnęłam do Wikiego dziś.... Wrrrrrrrr

Do góry