reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusiu to dobrze że lepiej!!! a u mnie szkoda pisac bo boje się że już resztki gruzów u mnie walną i rozsypie się wszystko w drobny mak
Aga jak nie mam @ to jest nadzieja masz jeszcze 4 dni.... mnie ten cykl dłuży się w nieskończoność czuje jakby to był normalnie 50 dnień a dziś dopiero 21 dzień

reklama
Aga wiesz np w moim przypadku najgorsze jest że czuje się tak strasznie wybrakowana czuje się po prostu nie kobietą i nawet już nie przypominam dawnej siebie ostatnie 4 miesiące sprawiło że sie normalnie postarzałam...

Nikoladlaczego taki los niektóre znas to spotyka ja tego nie moge zrozumiec czego inne nie maja problemu....a szczególnosci te które nie chca miec dziecka wrrraz zła jestem:wściekła/y:
najbardziej mnie dziwi to ze juz jedno dzieciatko mamy jak teraz dostane @ to na bank murowana załamka:-(
a najbardziej mnie to wkurzy ze dałam na luz i podchodziłam do tego wszystkiego najspokojniej jak mozna u mnie i bedzie zonk w postaci idiotycznej@

Aga póki co nie masz @ wiec jeszcze nie masz zonka

ja sie idę położyć a potem może na polko z Wiki do popołudnia

ja zaraz z małym do lekarza
Mamuśkaja nadal o Tobie pamietam i zawsze bede z Toba:* daj znać co po Usg....trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&i wierze ze przyniesiesz dobre wiesci bo inaczej nie może być:)

własnie wróciłam i jestem w lekkim szoku bo oprucz goraczki i wymiotów nic to powiedziała ze lekka grypa i zaczerwienione gardło ale tylko zawiesine-antybiotyk dostał
ja sie dobrze czuje ale tez mam podwyzszona a dokładniej 37.5:szok:

ja dzisiaj pomidorówke robie bo moje dziecko nic nie chce jesc a to zje i przyokazji nie tuczace;)

Ostatnia edycja:
Mamuśka ja dopiero doczytałam o Twoich zmartwieniach. Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze.
Przeraża mnie, fakt takiego czekania, bardzo Ci współczuje, dobrze, że mężuś zjedzie, zawsze to inaczej.
Ściskam mocniutko!!!

reklama
Aga to dobrze czasem poważniej wygląda niż jest naprawdę
Mamuśka zacisnęłam kciuki &&&&&&&&& ty teraz u lekarza my tu trzymam dawaj od razu znać!!!!!!
Agauś27 buziak a ty kiedy do lekarza też chyba dziś na którą dziś????
Rysica się zaświętowała tym Pikolakiem

Do góry