reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Igasia, GRATULACJE!!!!!!!!!
Jak ma na imię Twój 25 centymetrowy pływający SYNEK ???
Jak ma na imię Twój 25 centymetrowy pływający SYNEK ???

klaudusiaNK
Fanka BB :)
Igasia super, że parka i że się układa jak chcieliście. A tak w ogóle to po USG wszystko dobrze?
agnieszkak2
juz sie uspokoiłam bo wyczytałam na necie ze sluz lub brak sluzu nie oznacza braku ciazy co organizm to inny
od juta zaczynam sie zdrowo odzywiac bo za duzo przytyłam ostanio i brzuch mi sie upasł taki spuchniety i jak bede sie nadal tak obzerac to i bez ciazy bede jak wieloryb

Rysica
Agnieszka - a ja jakoś nie mam na słodkie ochoty - przed chwilą zjadłam co prawda 3 kawałki czekolady - ale jakoś bez specjalnego przekonania... za to kanapkę z pasztetem, ogórkiem kiszonym, ketchupem i majonezem wpierniczyłam sztuk dwie aż mi się uszy trzęsły 
Cholercia, dwa razy dziś w dzień spałam i już mi się chce spać...
Wiecie co - napradę dziś "czuję się" w ciąży...
I cieszę się, że te moje objawy to było wsłuchanie się w organizm a nie wymysł mojej głowy...

Cholercia, dwa razy dziś w dzień spałam i już mi się chce spać...
Wiecie co - napradę dziś "czuję się" w ciąży...

agnieszkak2
Rysicakurcze ale Ci fajnie zazdroszcze Ci Kochana
chociaz ja w ciazy miałam tak ze spac chodziłam o 1 w nocy a wstawałam o 13 hehe
a ja w ciąży senna nie byłam tylko ciągle zmęczona całe 9 miesięcy totalny brak sił.....
kurde przed chwilą zażyłam tabletkę i mam odjazd znów chyba zaraz będzie kibelek zaliczony...
kurde przed chwilą zażyłam tabletkę i mam odjazd znów chyba zaraz będzie kibelek zaliczony...
Ostatnia edycja:
Rysica
Ja szłam spać o 21, spałam do 11-12, potem jeszcze jedna drzemka w dzień
Ogólnie ja kocham spać
Ale naprawdę cały pierwszy trymestr przespałam 
ja jestem typem sowy najlepiej wypoczywam, idąc późno spać i wstając późno ale niestety nie sapałam w ten sposób od 3,5 roku naprawdę cierpie na chroniczny brak snu chyba dopiero w grobie się wyśpię !!!!!
spadam coś obejrzeć i położyć się!!!!
spadam coś obejrzeć i położyć się!!!!
reklama
M
mamuśka23
Gość
Nie spałam całą noc, przekręcałam sie z boku na bok, ciagle ryczę, nie mam juz siły !!!!!!!!!!!!!!!!! ciągle myśle gdzie popełniłam błąd, moze to moja wina, moze ja cos zrobiłam ze dziecko nie rośnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja umre jak sie okazę ze trzeba bedzie usuwać albo jak samo umrze !!!!!!!!!!!!!! nie zniosę tego,
Boże co ja zrobie wtedy,
Do 15 jeszcze tyle czasu, tak boje sie tam iść, boje sie co usłyszę, On ma najlepszego usg w mieście i jest najlepszym lekarzem wiec co On powie dziś taka jest prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja czuje ze usłyszę najgorszą prawde, mdłości nie mam, cycki opadły, nie są juz napuchniete i nie bolą, nie mam wstrętu do zapachów , wszystko przeszło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże co ja zrobie wtedy,
Do 15 jeszcze tyle czasu, tak boje sie tam iść, boje sie co usłyszę, On ma najlepszego usg w mieście i jest najlepszym lekarzem wiec co On powie dziś taka jest prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja czuje ze usłyszę najgorszą prawde, mdłości nie mam, cycki opadły, nie są juz napuchniete i nie bolą, nie mam wstrętu do zapachów , wszystko przeszło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!