reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ja oglądam sobie sia fasole zawsze mi humor poprawi
Aga ja jak z Wiki byłam to przez pierwszy miesiąc miałam strasznie wodnisty w kolorze białym zapamiętałam sobie bo normalnie cały czas latałam ze strachu do kibelka

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez ogladam,a wczesniej sedzie wesolowska ogladałam a tam kto:szok: nasza kuzynka ale zdziwienie było zaraz za telefon i pogratulowac
ja tez bardziej biały wodnisty ale przy ujsciu a nie na majtakch

mamuska - wiesz co poczekaj apre dni i idz znow na usg wtedy neich jeszcze raz zmierza bo moze sie fasolka ulozyla inaczej, moze pod zlym katem moze aparat mial zly dzien -bedzie odbrze

Rysica - to co gratulujemy ?!

haha to co ja sama tu zostane ??

Agak2 - no mówię, od dwóch dni (teraz już trzeci) mam taki śluz, wcześniej też było sucho jak pieprz :p I też co chwila latam i sprawdzam czy wszystko ok, przez ten głupi śluz :p Pamiętam, że w pierwszej ciąży też tak miałam i to dość długo :)
Więc jak Ty masz 5 dni do terminu @ to za 3 dni może dostaniesz takiego śluzu :p
Kasiurek - tak poproszę ;) Już tu zgodnie z dziewczynami stwierdziłyśmy, że można mi gratulować hehehe

czyio co dziewczyny - plan jest taki - Agak2 zaraz za mną pozytywnie testuje, a Kasiurek z Nikolą w następnym cyklu tak? :)

Aga inaczej sie zdenerwuje i pokłócimy się z moimi jajnikami kurde ja sie tak meczę wymiotuje przez tabsy więc one nie mają prawa sie lenić dość sie naleniły 3 miesiące nic nie robiły nie sie teraz do roboty zabierają:-D:-D:-D:-D
rysica inaczej nie może być:-D:-D:-D:-D

Rysicamusze sie uspokoic i oddychac powoli:-D wracac do stanu normalnego ....przynajmniej brzuch juz nie cmi ....aj zwariowac mozna ...:eek:
Nikolaspokojnie może niech twój je pomasuje czule:-D hmm wiesz czym....

Ostatnia edycja:
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Dziewczeta!!!!
Radosnie oglaszam,ze w brzuszku plywa 25 cmetrowy...chlopczyk!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry