reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ja oglądam sobie sia fasole zawsze mi humor poprawi
Aga ja jak z Wiki byłam to przez pierwszy miesiąc miałam strasznie wodnisty w kolorze białym zapamiętałam sobie bo normalnie cały czas latałam ze strachu do kibelka

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez ogladam,a wczesniej sedzie wesolowska ogladałam a tam kto:szok: nasza kuzynka ale zdziwienie było zaraz za telefon i pogratulowac
ja tez bardziej biały wodnisty ale przy ujsciu a nie na majtakch

mamuska - wiesz co poczekaj apre dni i idz znow na usg wtedy neich jeszcze raz zmierza bo moze sie fasolka ulozyla inaczej, moze pod zlym katem moze aparat mial zly dzien -bedzie odbrze

Rysica - to co gratulujemy ?!

haha to co ja sama tu zostane ??

Agak2 - no mówię, od dwóch dni (teraz już trzeci) mam taki śluz, wcześniej też było sucho jak pieprz :p I też co chwila latam i sprawdzam czy wszystko ok, przez ten głupi śluz :p Pamiętam, że w pierwszej ciąży też tak miałam i to dość długo :)
Więc jak Ty masz 5 dni do terminu @ to za 3 dni może dostaniesz takiego śluzu :p
Kasiurek - tak poproszę ;) Już tu zgodnie z dziewczynami stwierdziłyśmy, że można mi gratulować hehehe

czyio co dziewczyny - plan jest taki - Agak2 zaraz za mną pozytywnie testuje, a Kasiurek z Nikolą w następnym cyklu tak? :)

Aga inaczej sie zdenerwuje i pokłócimy się z moimi jajnikami kurde ja sie tak meczę wymiotuje przez tabsy więc one nie mają prawa sie lenić dość sie naleniły 3 miesiące nic nie robiły nie sie teraz do roboty zabierają:-D:-D:-D:-D
rysica inaczej nie może być:-D:-D:-D:-D

Rysicamusze sie uspokoic i oddychac powoli:-D wracac do stanu normalnego ....przynajmniej brzuch juz nie cmi ....aj zwariowac mozna ...:eek:
Nikolaspokojnie może niech twój je pomasuje czule:-D hmm wiesz czym....

Ostatnia edycja:
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Dziewczeta!!!!
Radosnie oglaszam,ze w brzuszku plywa 25 cmetrowy...chlopczyk!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry