reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No Agnieszka aż nie mogę w ten 33 tydzień uwierzyć. Już niedługo na porodówkę.... :-D
Mi się teraz z testem też nie spieszyło. Zrobiłam chyba dopiero dwa dni po planowanym terminem @.

reklama
Trzymam kciuki za test jutrzejszy Rysica napewno bedzie pozytywny, nie ma innej opcji :D
Klaudusia mój tak samo wyznaje mi zawsze miłość itd jak jest nawalony, ale to nie znaczy ze mniej sie na niego wkurzam !!!!!!!!!!!!!! Zakała rodziny no, hehe żartuje sobie oczywiśćie :-D On i bez picia jest bardzo milusieńki itd !!!!!!!!! Ale nie lubie jak pije i to jak cholera nie lubie:(
Aga ja tez czuje ze faolka u ciebie bedzie teraz , bo za spokojna cos jestes hehehe :D

Mały padł ,:-) stary juz dawno :wściekła/y: wiec i Ja sie kłade bo jutro o 7 ma przyjechać tesciowa do małego , kurcze jakby nie mogła o 8 przyjechac skoro mam na 8;46 do lekarza, no dobra nie marudze wazne ze przyjedzie i go popilnuje :) tesciowa mam baaaaaaaaardzo w porzadku :)

Dobranoc :* Paaaaaaaaaaaaaaaa
wpadne rano przed 8 , moze juz beda dobre wiesci od Rysicy :)

hejka Kochane Kobitki:*
ja wczoraj normalnie nie wiem kiedy usnełam tak szybko zmeczona po lublinie:)
Mamuskaczekam na wiesci jak po wizycie:*
Rysicatrzymam kciuki mocno testuj i sie pochwal:*

Miałam nadzieję, że sobie pośpię a Szymek o 6 wstał z niezłym katarem :/

Słuchajcie nie wiem co o tym myśleć - wyszły dwie kreseczki :-):-):-) ale ta druga to dosłownie cień cienia :szok:!!!!!!!! Taka jaśniutka, że szok!!!!!! No ale jest, nawet mąż tak powiedział... Ale on mówi, że to sam barwnik :wściekła/y: a przecież to nie barwnik tylko bezbarwny odczynnik...
Nosz kurde jest tak jasna, że nawet na fotkach nie wychodzi... Tym bardziej, że mam kiepski aparat i w zbliżeniu wszystko jest rozmazane bo ostrości nie ustawia... Jak myślicie, czy to jest to??? Niby pisze na testach, że druga kreska bez względu na intensywność oznacza ciążę... ale czemu ona jest aż tak jasna? Czy może przez wadę budowy nerek? Że kiepsko filtrują (bo ja mam nerki zrośnięte razem i miewam z nimi problemy) czy coś jest ale jest nie tak? :((( Bo test mam 10 mIU/ml ale może w moczu jest mniejsze stężenie niż we krwi?
Jezzzzu niszaleję!!!!! :p:p:p
Ale chyba powinnm się cieszyć wynikiem i nie przejmować, nie??????? :-D
Jutro zrobię drugi i idę na betę! Dziś nie mam jak iść bo mąż zaraz wychodzi a z zakatarzonym Szymkiem nie pójdę...

Super Rysica!!! Gratuluje!!!
Wyszła jaśniutka bo może dziewczynka będzie tym razem a tak tutaj odkryłyśmy z dziewczynami, że przy dziewczynkach wolniej ten hormon wzrasta.
U mnie wyszedł dopiero tydzień po terminie @ w ciąży z córcią.

Rysica jeśli wyszły dwie kreski przed upływem czasu kiedy powinno się czytać test to znaczy że jesteś w ciąży!!!!!! Gratuluję kochana!!!!!! Jeśli masz taki problem z nerkami to nie rób drugiego testu tylko idź na betę, bo ona jest z krwi.

Rysica WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK OD RAZU WYSZŁY 2 KRECHY TO ZNACZY ZE TO CIAŻA NA BANK , :-D

TO JAK MNIE NIE WYSZLO W DZIEN OKRESU TYLKO TYDZIEN PO TO TEZ BEDZIE CÓRA :d:d:d:d

ja sie szykuje do lekarza, tylko ze jakos tesciowej nie ma nadal - dziwne, miała byc o 7 !!!!!!!!!!!!!!!

Odezwe sie jak wróce :) trzymajcie kciuki zeby wszystko było dobrze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry