reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamuska wiem cos na ten temat bo mój tez czasem potrafi u kogos sie nawalic porazka....i wtedy ja tez zła jestem:wściekła/y:
nie denerwuj sie Kochana bo moze znerwów Cie boli żoładek

reklama
Ciao!!!!
Klaudusia fajny ten wozek,wygodny,wielofunkcyjny i fakt,niezaciezki:tak:
Mamuskaoj,to rzeczywiscie mialas dzien!!!a do tego hormonki pewnie szaleja,co?
Mnie jak R wkurzy,to od razu mam palpitacje:-D:-D:-D

dziewczyny szkoda gadać , musze go jakos wypędzić jeszcze z sypialni na noc, bo bedzie mi tylko pieron chuchał odorem alkoholu i chrapać !!!!!!!!!!!! a tego nienawidzę :wściekła/y:żołądek to mnie chyba po wczorajszej pizzy cos boli( kurcze a zawsze robię i nigdy mi nic nie bylo) , w nocy jakos nie mogłam dobrze spać, bo tak zawsze mam jak sie najem sosu czosnkowego-( a narobiłam go całą miskę jak głupia ) ojjjjjjj suszy mnie jak pieron po nim zawsze, ale jakos ciężko mi było no a dzis ten żołądek wiec pewnie od tego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(

Jestem!
My dziś u moich rodziców byliśmy :)
Mamuśka23 - Testu nie robiłam - jutro robię, aaale kupiłam bobo-test niebieski, ten o czułości 10 :D Jak teraz nic nie wyjdzie to chyba na bank ciąży nie ma... Prawda?
Współczuję nieudanego wieczorku i zachowania męża... Naprawdę mógł się trochę ograniczyć... jasne, że go wyrzuć z sypialni na dziś! Co masz się męczyć? Mój zawsze sam grzecznie idzie do pokoju gościnnego jak z imprezy wraca - ale on nawet na imprezie mało pije.
Trzymam kciuki za USG!!!
Igasia
- hahahaha za chiny bym nie przypuszczała, że "Kapela ze wsi Warszawa" to jest nazwa!!! Tym bardziej, że nigdy się z nimi nie spotkałam :p a Roman też fanie :) Jestem wesoły Romek... :)

Rysica trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&& na bank fasolka:*:*tylko od razu sie odezwij Kochanie...może mnie zarazisz hehe

a ja sobie wcinam ptasie mleczko mniam

Agak2 - a ja wcinam Michałki białe!!! :-D co za zbieg okoliczności! Jasne, że od razu dam znać :) Mam nadzieję, że będę się miała czym chwalić. Aczkolwiek cyce dalej bolą... Ale tak jakby mi ktoś igiełki wbijał w sam środek brodawek...

Ja wczoraj pochłonęłam w dwie minuty całą tabliczkę czekolady. Mam jeszcze jedną czekoladę ale dziś się opanowałam, bo sępy by się zleciały od razu (mąż i syn) :-)
Rysica kciuki zaciśnięte za jutrzejszy test!
A mój mąż jak się nawali to co chwila powtarza że mnie kocha... Rzadko mu się zdarza taki stan. Teraz się już ogranicza.

mnie juz nie bola i bardzo sie ciesze z tego powodu bo ja bez objawowa i podejzewam ze bedzie tak ze nic nie bede aja w tedy bede :)
bedziesz bedziesz miała zobaczysz:*

reklama
Klaudusia szybko zleciało od ostatniej @ ...ja powinnam dostac 19 @ ale uwiez nie spieszy mi sie do testów chyba ze wponiedziałek dopiero bo wczesniej szkoda kasy:) o jej a tobie 33 tydzien leci:*

Do góry