M
mamuśka23
Gość
Hej
Wchodze na bb a juz mi sie ciśnienie podnosi
Klaudusia kobieto zwariowałas !!!!!!!?????????????????????????
Okna myć w Twoim stanie ????????????? Ty chyba chcesz juz urodzic !!!!!!!!!!!!!!!!! Ani mi sie waż myć te okna , bo tyłek zleje !!!!!!!!
Hej Nikolaa :* Współczuje tej wczesnej pobudki !!!!!!!! My dzis do 8 spaliśmy , wiec ostatnio to rekord bo przewaznie juz o 7 wstawał gagatek
A tak kiedys pieknie spał do 8-9 !!!!!!! ehhhhh!!!!!!!!!
Piti - wyobrażam sobie ze jest Wam trudno, ale teraz z pracą w Polsce to trudno , a zwłaszcza o dobrą prace, mojego nie ma 5 dni w tygodniu i tez jest mi ciezko, tesknimy, synek tak samo, ale wierze ze niebawem sie to zmieni, trzeba to przetrwać !!!!!! Nikt nie mówił ze bedzie łatwo !!!!!!! Własny kąt jest bardzo ważny tym bardziej ze chcecie miec dziecko !!! ja sobie nie wyobrazam mieszkać z tesciami czy rodzicami , sami to sami , nie ma porównania
Trzymam kciuki zeby sie wszystko szybko ułożyło
Kasiik hej
Trzymam kciuki abyś szybko zaszła w upragnioną ciążę
&&&&&&&&&&&&&&
Aga witam :* brak objawów ????????
A gdzie sie podziewa Agnieszka27 i Maja ??????
Wchodze na bb a juz mi sie ciśnienie podnosi

Klaudusia kobieto zwariowałas !!!!!!!?????????????????????????

Hej Nikolaa :* Współczuje tej wczesnej pobudki !!!!!!!! My dzis do 8 spaliśmy , wiec ostatnio to rekord bo przewaznie juz o 7 wstawał gagatek
Piti - wyobrażam sobie ze jest Wam trudno, ale teraz z pracą w Polsce to trudno , a zwłaszcza o dobrą prace, mojego nie ma 5 dni w tygodniu i tez jest mi ciezko, tesknimy, synek tak samo, ale wierze ze niebawem sie to zmieni, trzeba to przetrwać !!!!!! Nikt nie mówił ze bedzie łatwo !!!!!!! Własny kąt jest bardzo ważny tym bardziej ze chcecie miec dziecko !!! ja sobie nie wyobrazam mieszkać z tesciami czy rodzicami , sami to sami , nie ma porównania
Kasiik hej
Aga witam :* brak objawów ????????
A gdzie sie podziewa Agnieszka27 i Maja ??????