dziewczyny znalazłam trochę siły dom lśni obiadek się kończy gotować a dopiero 13.30 zaraz jeszcze tylko idę wymieszam mięsko z ryżem i zawijać i do gotowania
Klaudsia parówki kroisz na 3 części obsmażasz z każdej strony pieczarki ok 20 na kg może być wiecej kroisz w pół plastry tak samo obsmarzaż w żaroodpornym naczyniu ukadasz parówki zasypujesz pieczarkami teraz sos przecier pomidorowy mieszasz z 0.5 l wody i teraz albo wrzucasz 5 cuszek albo 6 ostrych małych papryczek chili albo chili w proszku i ty musisz próbować ogólnie to powinno być dość ostre ale jak jest łagodne to też dobre tylko jak robisz łagodne radzę ciotkę dosolić ... zalewasz parówki i pieczarki sosem posypujesz startym żółtym serem im wiecej tym lepsze:-)....
Klaudsia parówki kroisz na 3 części obsmażasz z każdej strony pieczarki ok 20 na kg może być wiecej kroisz w pół plastry tak samo obsmarzaż w żaroodpornym naczyniu ukadasz parówki zasypujesz pieczarkami teraz sos przecier pomidorowy mieszasz z 0.5 l wody i teraz albo wrzucasz 5 cuszek albo 6 ostrych małych papryczek chili albo chili w proszku i ty musisz próbować ogólnie to powinno być dość ostre ale jak jest łagodne to też dobre tylko jak robisz łagodne radzę ciotkę dosolić ... zalewasz parówki i pieczarki sosem posypujesz startym żółtym serem im wiecej tym lepsze:-)....