reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Aguś no kurcze sama juz nie wiem, moze to na ciąze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba nie pozostaje Ci nic jak tylko czekać do testowania !!!!!!!!!!!

reklama
Agnieszka ja bym na razie nic nie robiła. Już niedługo będziesz robić test a teraz to możesz tylko czekać. Poproszę o podejście takie jak wczoraj!!!:tak: :-D
Agata a ja myślę, że dobrze robisz starając się o drugie dziecko. W końcu ile kobiet ma dzieci rok po roku. Jeśli już chcesz drugiego to super. Niestety o tabletkach anty nic nie wiem więc nie pomogę.

dziewczyny ja mam takie podejscie jak wczoraj bo nadal nie wierze że szybko zajde i że to juz jakis objaw:/
tylko ze tak bola mrowia ze mnie szlak trafi :angry:ja nawet nie mam ochoty jesc przez to i napewno na bete i po test sie nie wybieram

Hahaha :-D Ojoj jaka drażliwość... Daj mu dotknąć i sobie ulżyj później na nim krzycząc dlaczego to zrobił :-D Może napięcie zejdzie :-D

reklama
Mnie cyce bolały ale nie pamiętam jak wcześnie ale chyba nie tak szybko tydzień przed @....
Nikola kochanie zarzucisz jeszcze raz mi przepis na parówki po meksykańsku???
Dziewczynki poszukuje też dobrej sałatki i ciasta szybkiego żebym za dużo nie musiała robić.
W końcu trzeba opić tego inż... :-D

Ostatnia edycja:
Do góry