agnieszkak2
Fanka BB :)
ja mam ta travel jasno niebieski-granat my parasolke kupilismy zewzgledu ze czesto gdzies jezdzimy autem i ona mało miejsca zajmuje 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam ta travel jasno niebieski-granat my parasolke kupilismy zewzgledu ze czesto gdzies jezdzimy autem i ona mało miejsca zajmuje![]()
a ja mam pytanie wasze dzieci spia juz w łóżkach czy nadal w łóżeczkach ?!
moja juz dawno wyszla z "mody"ale w gondoli dzieci jezdza z 4-6 miesiecy wiec nie ma sensu ;] pzoatym u nas bylo tak ze syn syzbko wyrosl z gondoli ;] i w spaceroce w wieku 5 miesiecy jezdzil ale na lezacą w spiworku z wełny owczejja sprzedałam swój gondole bo stwierdziłam ze nie wiem kiedy bedzie nowy dzidzius a gusta sie zmieniaja a poki był na topie to go opchnełamtak wiec bede musiała kupic gondole
Szymek już od dawna śpi na normalnym łóżku, bo jak miał półtora roku, to lwa sobie ubzdurał w łóżeczku małym, a miał w pokoju jeszcze mój panieński (używany zaledwie rok, wiec jak nowy) tapczan bardzo fajny i na nim nie płakał, więc zaczęłam go tam kłaść i bardzo mu się spodobałoi tak już zostało
to jak miał nieco ponad półtora roku:
Zobacz załącznik 335144
i teraz
Zobacz załącznik 335146
już prawie Was nadrobiłam![]()