reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Rysica mój tez bezproblemowy od prawie samego poczatku noce przespane jak wyszedł w dzien z pieluch to i odrazu w nocy mało choruje i jest grzeczny :) troszke łobuzuje ale to w normie i jest lubiany przez dzieci w przedszkolu:) smoczka nigdy nie zssał :)
Mamuskasuper łóżeczko i wózek:*
lece spac Kochane papa

reklama
A tak z innej beczki to pisze do Klaudusi :) Kobietko proszę mi wstawić zdjęcie brzuszka !!!!!!!!!!!! wiem ze co miesiąc sobie robisz fotke ale jakos nie wstawiasz nam do podziwiania !!!!!!!!!!!!!!! wiec sie proszę poprawić i strzelić zdjątko !!!!!!

Paaaaaaaaaaa.........;D

Mamuśka, łóżeczko super!!! Mi się najbardziej to z kociakiem i listeczkami podoba :D a mówisz, że który wózek ma małe koła? ten Raf-Pol Fenix? Bo wydają się takiej samej wielkości jak w X-landerze XA...
Agnieszkak2 - mój niestety dość często choruje od 1,5 roku czyli odkąd do żłobka poszedł, miał z 8 razy zapalenie oskrzeli, raz zapalenie płuc i ok 10 razy przeziębienie... Na początku przez pierwsze pół roku było tak: 4 dni w żłobku, 3 tyg leczenia, 3 dni w żłobku, 2 tyg leczenia ... i tak w kółko...

mamuska - łózeczko słodkie -ja bym tez chciala dwa osobne ale niestety nie mam duzego mieszkania wiec musz ekombinowac ;]

ja kupilam cos takiego NAJTANIEJ!!!ŁÓŻKA-ŁÓŻKO PODWÓJNE BARTEK W-WA!!! (1485268375) - Aukcje internetowe Allegro tylko ze barierke kazalam dorobic i dorobili mi wiec problemu nie ma i mlody moze sypiac;] syn ma pokoj w sosnie wsyztskie meble komody i szafe ma sosnowa bo nie stac mnie zbey kupywac meble na pre lat a tak to jak bedzie w wieku mlodzieozwym nie przyczpei sie ze ma dzieciece meble ;p ale nadraniamy wystrojem i pfototapeta zeby byl pokoj co badz to badz dzieciecy ;]

lece spac dobranoc

A tak z innej beczki to pisze do Klaudusi :) Kobietko proszę mi wstawić zdjęcie brzuszka !!!!!!!!!!!! wiem ze co miesiąc sobie robisz fotke ale jakos nie wstawiasz nam do podziwiania !!!!!!!!!!!!!!! wiec sie proszę poprawić i strzelić zdjątko !!!!!!

Paaaaaaaaaaa.........;D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
W tym miesiącu jeszcze nie robiłam, bo końcówka wypadła jak leżałam w szpitalu. Jutro zrobię fotkę i wkleję. Muszę kupić baterie do aparatu, bo te się nie nadają.
Ja też mam sprinta z bd i też polecam jako spacerówkę. Wózek nie do zdarcia. Wiki od razu go polubił, bo ma dużo miejsca a nim jeździł od 6 miesiąca.

Hejka Pieknotki!!!!
Wcale niezapomnialam o Was!!:-)
Jestem w pracy...i nie mam pojecia co tu robie!!!
bola mnie plecy i brzuszek,najchetniej to bym sie polozyla...:-(
W sobote,zamiast do pracy...to pojechalam na pogotowie...
Zatrzymano mnie tam na 5 godzin:szok:,dostalam lozko i lezalam...
A doktorzy sie zmieniali i robili mi rozne badania.
Mialam tetno 100/minute...i palpitacje serca.
Dostalam potas i do domu...
Nie wiem skad to sie wszystko bierze...
a z przyjemnych rzeczy-to przyjechala moja mama!!!jest super!!!!
Rysica-a propo imion,to oba piekne,bo oba sa w mojej najblizszej rodzinie-trafny wybor.
Mamuska-osobiscie podoba mi sie Paola,czy Paulina...
My damy-Oliwia,albo Oskar:-)
Juz w poniedzialek dowiem sie :tak::tak::tak:
Nikola Moj R powiedzial,ze ja w trakcie porodu jeczalam namietnie...bylo to cos w rodzaju orgazmu...az mi glupio,wiec mam nadzieje,ze tym razem bedzie cc:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
hej Kochane:*
Rysica mój z przedszkola ma wyjazdy do groty solnej to duzo dzieciakom pomaga i mniej choruja na jesien maja raz na tydzien wyjazdy do niej:)
Klaudusiawstawiaj zdjecie ja tak uwielbiam oglądać brzuszki:)
Nikola wracaj do zdrówka do pełni sił:)
Igasiawspółczuje szpitala ja ich nie lubie chyba ze poród :)

KLaudusia to ja czekam z niecierpliwością na fotke brzuchola :D
Rysica ten Raf-Pol ma koła własnie dla mnie doskonałe, bo mam Coneco i dwa małe koła sa bardzo małe a w tym są te małe wielkości dużych w moim Coneco :D
Ja myśle nad wzorem Piraci łózeczka :) ale ten KOtek z listakmi tez boski :)
Hej Aga, Igasia :*:*

Witam wszystkich
u nas śniegiem sypnęło i to dość mocno:-( już jest biało
Klaudusia czekam na zdjęcie:-)
Mamuśka super łóżko mnie się tez to z liskiem podoba najbardziej:-D........
Igasia biedulko co do tentna to ja od połowy miałam ciąży miałam 105 wiec wiem co czujesz moja gnika mówiła że czasem kobiety tak reagują w ciąży że tętno skacze ponieważ zwiększa się objętość krwi i serce wykonuje podwójną prace i wcale to nie oznacza że masz jakaś wadę serca po prostu tak jest ale jak najbardziej trzeba na to zwracać uwagę u mnie skończyło się skaczącym ciśnieniem wiec kup sobie ciśnieniomierz i kontroluj to bo to się może zacząć w jeden dzień widzisz ja w jeden dzień tryskałam energią a na drugi popuchłam jak bania i cieśninie zaczęło szaleć ........

reklama
u nas sniegiem troszunie tak zawiało ze jest taki nalot biały na chodniku tylko mam nadzieje ze sie nie rozkreci ale w sobote ma byc u nas 10 a wniedziele ze 13 super pogoda sie szykuje:)

co do łóżeczka to dla chłopca podoba mi sie piraci a dla dziewczynki kotek z listkami lub rózowy miś

Ostatnia edycja:
Do góry