reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

u mnie rano o 7 nie było ani grama śniegu a teraz wygląda to tak
Zobacz załącznik 335267
ja się cieszyłam że już nie ma śniegu bo wymyśliłam sobie remont ogrodu i w sobotę mieliśmy zacząć a w tej sytuacji to nici z tego

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Nikolaa:*
U nas tez brzydko :( Tylko ze pada deszcz a nie śnieg;( buuuuu............ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale ma byc juz coraz cieplej wiec sie pocieszam hehe:)
A ja nie mam kurtki na wiosne :szok: tzn mam marynarke , i płaszczyk, ale choruje na skóre ;) I muszę koniecznie kupić w tym sezonie juz :D :D:D:D:D

Nikolaa. ..łoooooooooo! To nieżle Was zasypało !!!!!!!!!!!!!!!!

masakra:szok:
a jak teraz spojzałam na chodnik to juz nie ma sniegu pusto....pewnie przylizie a w sobote odwilz

ja kurteczke skórzana mam na wiosne ale jak teraz cos kupuje to na dana chwile bo nie wiem co bedzie za miesiac lub dwa ;) takie ładne bluzki na wakacje widziałam wczoraj w ciuchu ale nie kupiłam bo co jak beda lezec i ich nie założe;)

Ostatnia edycja:
Nikolaa zazdroszczę Ci tego ogródka !!!!!!!!!!!!!!!!!! tez bym chciała dom !!!!!! moze kiedys w tego totka wygram to wybuduje dom marzen hehe

O kurcze widzisz wczoraj mialam przeczytac i z głowy mi wypadło !!
A co tam w skrócie ogólnie kochanie jest ??????????? Dużo tego do czytania ??????

hejAga:*
tam sa nasze prawa podczas ciazy , porodu i połogu:) dziewczyna na innym watku to zamiesciła i napisała ze to ma wejsc od kwietnia:)
jakie badania mamy miec przez ciaze, jak maja sie do nas zachowac w szpitalu:) i po porodzie oraz w domu jak pielegniarka przyjezdza
a wskrucie to rodzic po ludzku
jak bedziecie miały czas to to przeczytajcie warto:) tyle ze mam pewne obawy czy oni sie tak beda zachowywać:/

Ostatnia edycja:
reklama
Ja przeczytam w takim bądź razie ale w praktyce to pewnie bedzie całkiem inaczej- niestety :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej Aga :*

Do góry