reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hejka babeczki!!!!
Ja od rana w praniu rzeczy... jeju jakie to wszystko malusie!!!!:szok:
Maja ja też nie miałam żadnych objawów w tym tygodniu co ty jesteś. Przecież widziałaś zarodek i serducho więc tylko się cieszyć. Mnie zaczęło brać tak około 8 tygodnia dopiero...
Mamusia no jeszcze musisz trochę poczekać do tych 25 tygodni...:tak: A po 30 to czas leci jak szalony i już przestaje się liczyć tygodnie bo brakuje czasu i chęci... :-):-):-)
Agnieszka 21 testuj... :tak:w moje imieniny :-D:-D:-D

reklama
Klaudusia to moze w twoje świeto wyjdzie:-)
ja chce krazka :-)a z czego??
własnie naleciało mnie połazić po ciuchlandach i pokupywałam dla naszej trójki w domu ale tam byłe śliczniutkie malutkie ubranka a dla dziewczynek jakie fajne:tak:

Ostatnia edycja:
w tym miesiacu tak smiesznie wychodzi bo mam na poczatku miesiaca i podkoniec dni płodne hehe nie wiem jak to mozliwe ale mniej wiecej tak kalkulator wylicza na necie

Moja siostra miała przesuniętą owulkę z 14 dnia na 10 od początku @ i żeby nie monitoring do tej pory nie zaszłaby w ciążę bo nie wiedziała. Tak przeważnie liczy się te 14 dni od początku ostatniej @. A mój maluch teraz przesunął się prawie 3 tygodnie ze swoimi normami. Nie wiem jak to zrobił... :-D

my zaraz po @ co dwa dni przytulamy sie bo czesciej nie ma sensu wiec jakos trafimy nawet jak mam przesunieta a owulka mi sie pokazuje sluzem płodnym i to zawsze jak w zegarku jest 14 dni po

twój maluch poprostu szybciej rosnie bo chce zobaczyc mamusie szybciej:*

Ostatnia edycja:
Niech on jeszcze lepiej posiedzi trochę :-D
Widzę, że jesteś bardzo pozytywnie nastawiona w tym cyklu :tak: Tak samo jak ja na poród naturalny :-D

Aga krążki drożdżowe :D co do "szperaczy" to ja lubie od czasu do czasu iśc i cos wybrac !!!!!!! ciuszki dziecięce kupuje przewaznie, a dla dziewczynek to są takie ze głowa mała !!!!!!!!!!!!!!!!! musze pomalutku zbierac np body :D bo przewaznie sa w stanie idealnym, w ogóle te ciuszki nic nie są zniszczone wiec warto kupic za 1zł za sztuke , bo w sklepach teraz takie ceny ze szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiesz jestem nastawiona pozytywnie tylko wtaki sposób sobie nadziei nie robie jakos niech sie dzieje co chce
a kiedys napewno zajde:) i nie masz smiesznych objawów które mnie dopadały przez dwa miechy
oj a ja czasem sobie wyobrazam jak to bedzie przy porodzie teraz hehe moze nie bede sie darła

Mamuska duzo ubranek tylko ze spiochami problem jest aby znalesc

reklama
a darłaś sie ??????????? ja tak , ale ja tego nie pamietam, tylko mi mój opowiadał ze było mnie słychac w całym szpitalu !!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: aż mi głupio było jak mi o tym mówił !!!!!!!!!! hahahahaha

U mnie jest jeden tylko taki sklep gdzie sa i spioszki i pajace, body koszulki sukienki itd śpiworki do wózka na zime, kupiłam ostatnio dwa CHiCCO po 4zł za sztuke, no boskie,z wełną w środku, nic nie zniszczone, jeden sprzedałam a drugi mam dla siebie :D

spiworek2.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry