reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

rysica ja nigdy wcześnie nie miałam też cyrków z hormonami niestety w moim przypadku starość nie radość z Wiki nie miałam specjalnych problemów niby 3 cykl ale tak naprawdę to pierwszy taki naprawdę przystarany problemy zaczeły się u mnie znienacka jak to moja ginka powiedziała z hormonami tak jak ze śmiercią nie znasz dnia ani godziny
kasiurek no ja właśnie dziś wyczytałam że najlepiej poniżej 2 mieć jak się chce mieć.... dzidzie a przed leczeniem jakie miałaś wyniki????

Ostatnia edycja:
reklama
Nikola mi te cztery kilo poszło w brzuch i boczki najbardziej waze teraz 65 i mam170 a kiedys po ciazy mialam taki okres ze wazyłam 55 ale to zamało szkieletor byl ze mnie i swiadomie nabralam wagi te 5 kilo ....

ja robiłam tarczyce tsh a moj wynik to 2.03 a norma to 0,27-4,2 i ginek powiedział ze jest ok w pozadku
raczej nie mam objawów hormonów oprócz pewnego po ciazy owłosienia przyszło tam a znóg znikneło po ciazy hmmmm

Klaudusiato juz tylko miesiac został suuuper Kochana:*

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane! Dziś czuję się znowu dobrze i aż strach się bać, bo jak objawy ustępują to chyba nie jest za dobrze....Kurczaki ciąża to jedna wielka niewiadoma....

A co u was - tylko ostatnią stronę nadrobiłam i widzę, że Nikolaa u Ciebie coś z hormonami??? Z jednej strony wiem, że to załamka, a z drugiej możesz coś z tym zrobić przynajmniej. Jutro idziesz znowu do ginka??

Agak a jak u Ciebie sytuacja???? Kiedy testy???

Rysica a u Ciebie fasolkowo widzę?? Kurcze trzymam kciuki ;))))

Witam nowe mamuśki :))

Witam
Aga no mnie po ciąży udało sie zejść do 60 kg potem tak waga się wahała ale nie przekraczała 65 a od końca listopada zaczęłam przybierać na wadze mimo że nic nie zmieniłam w diecie zobaczymy po tabsach a co do tsh to tak jak mówię gdzieś tam przeczytałam w kilku miejscach że podczas starań najlepsze jest poniżej 2 ja wiem że od tamtego roku mi wzrosło ths bo miałam bodajże 1,2 a w tym już 2,2 po za tym czytałam że żeby definitywnie wykluczyć niedoczynność trzeba jeszcze zrobić ft4 i ft3 a ja zamiast tego zrobiłam t3 i t4 a co do norm te normy no cóż to średnia ze zdrowych a każdy organizm inny i jeden już przy dwóch może reagować jak przy niedoczynności tarczycy a inny dopiero przy 5 ale podkreślam że to jest to co wyczytałam w necie ....
Maju tak jutro idę na 19.40 a już mnie żoładek z nerwów boli jestem ciekawa co mi powie

witam sie z rana kochane :*
Klaudusia - kurcze to zleci szybko i juz bedziesz na porodówke jechać , sama bym chciala już byc w tym tygodniu co TY :-D albo przynajmniej w 25 hehe :)
Aga na kiedy masz termin @ ??????????????
Hej Maja :*:*:* to dobrze ze czujesz sie dobrze, nie narzekaj kobieto tylko sie ciesz !!!!!!!!!! i nie wymyslaj od razu ze cos jest nie tak skoro nie masz objawów , tydzien temu oddałabym wszystko zeby ich nie miec, jestes szczęsciarą ze tak leciutko znosisz początek ciązy !!!!!!! tylko pozazdrościć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Nikolaa :*:*:*

hej Nikola ja wole sie nie przejmowac tym co w necie wierze w ginka może głupia jestem ale zobaczymy bo powiedział ze ok jest :*:*
hejMajahej Mamuska:*:*
@ ma przyjsc 19 ...co do testowania jakos mi sie w tym cyklu nie spieszy juz sie ich boje jezeli do niedzieli nie przyjdzie to kupie test i jezeli nie przyjdzie 21 w poniedziałek to dopiero go zrobie
ale jakos sie nastawiłam ze nici ale zobaczymy lepiej szykowac sie do @ niz na dwie krechy
jak tak zaczełam myslec to nie mam przed @ zadnych dziwnych objawów czuje sie jak kiedys ...u mnie objawów może nie byc bo z Matim nic nie miałam

Majaja nic a nic zero objawów i zobacz zdrowiutki 3500 synek sie urodził i tydzien przed czasem:) nie martw sie tym wiem ze chodza takie ploty ze jak objawów brak to żle ale popatrz na mnie

Aga dobrze ze tak do tego podchodzisz !!!!!!!!! pamiętam co było w poprzednim Twoim cyklu :szok: wariowałas, ale to zrozumiałe ze sie dopatruje objawów w czasie staranek , a jakbys nie chciala to bys za pierwszym razem wpadła !!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki &&&&&&&, widzisz ja zrobilam w dzien spodziewanej @ i nic nie wyszło wiec lepiej poczekaj do tego 21 jak nie bedziesz miec :D

masz racje wariowałam i wtedy czułam objawy a wtym nic a nic :) ja mnie cos zaboli to raczej nie z powody fasolki tylko na bank czego innego zreszta dla mnie na objawy to za wczesnie bo jeszcze 10 dni do @
fakt ze bolały mnie w owulke piersi i janiki a raczej kłuły i poszłam sprawdzic sluz i był płodny ale mam nadzieje ze przez wiesiołka castgnusa sie poprawiła owulka
ginek powiedziała ze jak jest sluz i pekniecie pecherzyka jest
oczywiście chce dzidzie ale juz nie wariuje na tym punkcie
bede sie smiała jak w kwietniu zajde bo w tedy wyjdzie mi termin tak samo jak na matiego haha

I tak najlepiej myślec, to napewno zajdziesz szybko jak bedzie wszystko na luza , jak u mnie, 2 cykle wariowałam a za 3 razem dałam sobie spokój i proszę udało sie :D wiec mysle ze tym razem juz sie Tobie uda :D

reklama
powiem szczerze ze te dwa cykle jezeli chodzi o sexik to był nijaki ale jak dałam po @ na luz o matko bym chyba molestowała swojego non stop
teraz po owulce jakos mniej sie chce ale od @ do końca owulki o matko:szok:

Do góry