reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

co to jest costagnus i to bez recepty jest?? ja tez z mateuszkiem sie małos tarałam bo po jednym cyklu juz nie dostałam @ w sumie podejrzewam ze za pierwszym razem:)

reklama
Castagnus to takie tabletki ziołowe bez recepty - zaczęłam łykać bo miałam plamienia. Ale one generalnie są na obniżenie prolaktyny, wyregulowanie cyklu, miałam lepszy śluz potem. Poczytaj na necie o tym - wiele osób szybko zachodzi w ciążę na castagnusie i to mnie zachęciło.

Ja powoli zmykam. Jak dziś już mnie nie będzie to będę jutro :)

papa kochana napewno poczytam:) i chyba sie na to zdecyduje tylko boje sie jezeli ja mam w normie prolaktyne czy tym sobie za bardzo nie zanize i dupa bedzie.... tylko ze ja plamien nie mam

Agnieszka jak się boisz to lepiej nie bierz, ja byłam przekonana, że chcę brać. Na pewno nie obniży Ci za bardzo prolaktyny! PAPA!!!!!!!

ja uciekam spać tez, mały usnął prawie w salonie no i dobrze teraz śpi wiec i ja ide odpocząć bo oj jutra znów mdłości, senność, zawroty głowy :wściekła/y:
Dobranoc :* do jutra :*

oj dziewczyny co ja bym oddała za wasze objawy bo ja fasolki nie mam a czuje sie jak wrak normalnie zdycham nie mam na nic siły i teraz jestem już całkiem głupia bo plamienie się zwiększyło ale jest w takim pomarańczowym kolorze i dalej nie wygląda na @ już sama nie wiem głupieje brzuch boli jak przy @ jej już mam dośc tego wszystkiego normalnie rzygać mi sie chce na to... do tego całymi dniami sama z Wiki bo mój jeszcze przez tydzień do 21 pracuje normalnie oszaleje

Nikola oby to się jak najszybciej wyjaśniło.
Dziewczyny a Wy powinnyście się cieszyć z objawów, bo to znaczy, że wszystko jest w porządku!!!!:tak::-D

jestem przerazona poczytałam o castagnus ...jakies inne watki przeczytałam o podwyzszonej prolaktynie....przeczytałam ze podwyzszona objawia sie tym że jak sie nacisnie sutka to taka wydzielina wypływa ...a mi wypływa:szok: pewnie dlatego nie moge zajsc łeeeeeeeeeeeeee

reklama
Do góry