reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

Padam... i znowu kaszlę :/ ale trochę mniej - jeszcze wzięłam proszek do ssania na gardło więc wyssę i idę spać... No i tym USG się stresuje (wicie jak to jest...) więc już bym chciała zasnąć a nie znów się z kaszlem męczyć... No nic, zobaczymy jak mi się to uda...

reklama
czec Dziewczyny,

Snilyscie sie mi dzisiaj. Imprezowalysmy razem w jakims wynajetym domu. Rysica zamawialas z katalogu (chyba avonu) rozowa czapke z szlikiem hahahah.

Melisa ma goraczke.Dostala nurofen i teraz juz tylko sie modle, zeby na tym sie skonczylo, dopiero co wyzdrowiala:-((( Jest taka markotna, lezy i oglada bajki. Zeby tylko jej nie rozlozylo....

Witam ciężaróweczki

My juz od 7.20 na nogach:happy::-p

IiM zdroweczka dla Meliski. A powiedz w jakiej częsci Turcji mieszkacie? Moja przyszła szwagierka pracuje dla eximu i kocha Turcje i zna ją na pamięc:tak: szalona.
Kasiurek będzie córcia. Gratuluję:tak:

Ja średnio spałam. Krótko. Koleżanka siedziałą do 1 ale się nagadać nie mogłyśmy.
Teaz leze z maseczka a moj luby zabiera Nikulka na pare godzinek.

Ja jestem nieprzytomna - do 8 spałam, ale przez ten kaszel zasnęłam przed pierwszą... Zaraz mąż zrobi śniadanie, rodzice przyjadą ok 10 i pojedziemy na 12 na USG. Denerwuję się trochę - ale tak raczej jak o tym pomyślę, bo ogólnie to mnie taki nieprzytomny spokój ogarnia odkąd tę betę otrzymałam... Zmęczona się czuję cały dzień, piersi dalej wrażliwe - tłumaczę sobie że jest wszystko ok.
No i jestem nieprzytomna... Całe dnie jestem taka zamulona...

Marcia dzieki:-) Ja tez zarz zrobie sobie pilling i maseczke, natchnelas mnie :-) A mieszkam w Stambule, po stronie europejskiej, ale mamy sporo rodziny na riwierze, wiec w sumie co roku tam bywamy.

Rysica - jestem pewna, ze wszystko bedzie cacy. Daj znac po USG.

Melisie zaczela sie biegunka. Ona ostatnio ma swira na punkcie orzechow, suszonych owocow i jeszcze prazonej cieciorki ( taki turecki przysmak w stylu orzeszkow). Wczoraj Erkan zlapal ja jak siedziala na stole i wykradala przysmaki z miseczki. Pochowalam juz wszystko i bede jej wydzielac, bo choc to zdrowe rzeczy, to jednak ciezkostrawne. Dalam jej eucefuryl dla dzieci i syrop na goraczke ( spadla do 37.5 ). Mam nadzieje, ze to nie zaden wirus tylko suszone owoce...

Hej Wam,
Kasiurek jak super, ze bedzie coreczka!!! gratulacje:)) no i imie Iga coraz bardziej mi sie podoba i chodzi mi po glowie;)

IiM teraz grypa zoladkowa panuje, wiec podaj jej cos na zatrzymanie wymiotow i biegunki. Biedna..

Jest pecherzyk 2cmx,1cm, jest cialko zolte 3mm, ale zarodka nie ma :( lekarz mowi, ze to zs wczesnie, ale ja sie martwię... Wracam fo domu... Zalamana ...

reklama
Jest pecherzyk 2cmx,1cm, jest cialko zolte 3mm, ale zarodka nie ma :( lekarz mowi, ze to zs wczesnie, ale ja sie martwię... Wracam fo domu... Zalamana ...

Rysica słonko - czuję się, jakbym czytała moje wrześniowe posty. Oczywiści, ze może nie być jeszcze widać zarodka i u mnie też nie było widać, a 3 dni później już był. Jest pęcherzyk, jest pęcherzyk żółtkowy, beta rośnie, a zarodek lada dzień się ujawni:-)

Do góry