Kasiurek1983
Fanka BB :)
ryśka- wiem ze sa tabletki homeopatyczne kotre wysuszaja katar - ale to juz homeopatia i nie wiem czy ufasz na tyle zeby brac w ciazy- ja bralam wsyztsko to co homeopatyczne zbey nie brac antybiotyku ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ollena zadne nie pomagają. Jestem wyjątkowo ciężki przypadek...
A z ta beta to sie boje bo biorę luteine i nie wiem czy gdyby się cos poważnego działo to czy przez luteine bym nie miala zaburzonego obrazu . No nic zostaje tylko czekac na wynik... I na USG
Hej, my mamy 9 miesiecznego synka, a drugi w drodze, teraz mamy 31 tydzien. Niedlugo po porodzie okazalo sie, ze w drugiej ciazy, teraz leze w szpitalu i walcze o kazdy dzien naszego synka w moim brzuszku, azeby dotrwal conajmniej do 36 tygodnia. Termin mam na 1 stycznia, ale juz wiemy, ze urodzi sie wczesniej, wiec beda z tego samego roku najprawdopodobniej. Coz mala roznica wieku, troche nas ciekawi jak sobie dmay rade z taka dwojeczka. Nasz synus dopiero raczkuje, wstaje na wlasne nozki, ale jeszcze nie chodzi, ale wierzymy, ze damy sobie rade. A nasz synus bardzo kocha brzuszek, mowimy, z etam w srodeczku jest dzidzia. jak byla jeszcze w domu to przykladalismy jego raczki do brzuszka i czul kopniaki, poczatkowo sie troche bal, zabieral raczke i byzl zdziwiony, ale juz chyba cos rozumie. a ostatnio nim trafilam do spzitala, wiedzielismy juz ze szyjka zaczela sie skracac i po tametj wizycie zaczely mi leciec lzy,a nasz maly zblizyl sie do mnie przylozyl mi swoja raczke do mojeog policzka, zaczal tak po swojemu sceierac lzy, potem zaczal sie usmiechac, powiedzial mama i zaczal sie tulic,a potem bo widzial jak moj maz to robi, wiec podciagnal mi koszulke, polozyl raczke na brzuszek, potem sie usmiechal, potem pocalowal brzuszek i zaczal sie do niego tulic, wiec pomiedzybracmi juz wiez sie zaciesnia![]()