reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i przyszłe mamy z PRUSZKOWA - REAKTYWACJA!!!

reklama
Hey SYLA! Faktycznie coś sobie przypominam z październikóweczek;), niestety ostatnio jakoś mam mało czasu by tam zaglądać. Widzę, ze masz starszego synka? Ile ma lat? Pozdrawiam

Hey! Fajnie spotkać swoją imienniczkę na baby:) zwłaszcza z okolic Pruszkowa - a skad dokładnie? Widzę, ze juz masz dorosłego chłopca:) 9 miesiecy to poważny wiek, pozdrawiam cieplutko, papa

coś cicho się tu zrobiło:). Co u was słychać mamusie z powiatu pruszkowskiego?;) pozdrawiam!!!!

Hej! :)
Czy ten watek juz padl? Mam nadzieje, ze nie. Szkoda by bylo. Ja tez jestem z Pruszkowa, od niedawna, i jestem mamusia miesiecznej Martynki.

reklama
Hey dziewczyny! No teraz to juz wątek nie padł, w końcu ktoś sie odezwał haha. A Ożarów jak nabardziej;)! Martawu, w jakiej dzielnicy Pruszkowa mieszkasz? Jak sobie dajesz radę z maleńka Matynką? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi;)

Do góry