reklama
Jesli ktos tu jeszcze kiedys zajrzy, to ja bede niedlugo mieszkac w Pruszkowie i chetnie poznam mamusie z BB, bo ja tam zasadniczo nikogo nie znam. Bedziemy mieszkac na osiedlu budujacym sie na Polach Parzniewskich, juz od grudnia lub stycznia!
Moje GG: 1773941
Moje GG: 1773941
Witaj Skarbus! Sliczna ta twoja dziewczynka, zwłaszcza na tej fotce jako króliczek, po prostu słodka. Ja mieszkam przy wkd, od ponad 2 lat w Pruszkowie, tak naprawdę dobrze nie znam tego miasteczka, ale jakbyś miała jakieś pytanka gdzie do pediatry, jakieś fajne sklepy to się polecam. Pozdrawiam cieplutko!
Przepadlam na dosc dlugo ale od jakiegos czasu startuje i od nowa zaprzyjazniam sie z netem Teraz jestem mama juz nie miesiecznej a 10 miesiecznej Marynki, nadal mieszkam w Pruszkowie i mam nadzieje, ze jeszcze ktos tu zaglada!
reklama
hej, A moze znacie jakies fajne miejsca gdzie mozna chodzic z dzieckiem, np razem ćwiczyć. Jeśli nie ma takiego miejsca w Pruszkowie, to może jest w Warszawie. Moja cora ma juz prawie 3 lata i chetnie spedzalabym czas razem z nia, ale tak, zeby jednoczesnie robic cos dobrego dla ciała i ducha;-)
Czekam na informacje, pozdrowiam W.
Czekam na informacje, pozdrowiam W.