reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Mam pytanie do przyszłych i tych obecnych mamusi, kiedy powinnam wybrac sie na pierwsza wizyte u lekarza i USG, jestem dalego od domku i w Polsce bede dopiero 25 kwietnia, bedzie to moj siodmy tydzien, mam nadzieje ze to nie za pozno? Poki co czuje sie bardzo dobrze:)) dajcie znac kochane o pierwszych mdlosciach, pozdrawiam i caluje wszystkie fasolki:))

reklama
Dziękuje Wam kochane za słowa otuchy, coś wymyślimy z mężem  ::)

gosik80 myślę że nie masz co się martwić i poczekać do powrotu z wizytą u lekarza to nie jest odległy okres 3-4 tygodnie, na pewno wszystko będzie oki  ;) A na usg będziesz miała szanse coś wiecej zobaczyć.

A z tymi mdłościami to tak - przy pierwszej ciąży mnie omineły, nawet nie miałam żadnych zachcianek, raczej nie miałam ochoty na słodycze, ale owoce musiałam mieć obowiązkowo. A teraz pewnie mam mdłości bo wszystko mi okropnie śmierdzi, niedobrze mi, na szczęście nie wymiotuję (odpukać), nawet zapach moich perfum mi przeszkadza, łeee......

Dziękuje Ci Dorotak, ja się tak stresuję bo przynajmniej jak się jakieś wieksze objawy ma, to wiadomo że w brzuszku wszystko dobrze i dziecinka się rozwija no a ja na wizytę muszę jeszcze poczekać, moja mama urodziła siedmioro dzieci i niegdy żadnych większych objawów nie miała, więc może ja w ślady Mamusi pójdę:)))

Aga12 superek że wszystko ok i ze widziałaś już swoją kruszynke.

gosik80 popieram słowa dorotak, ja też przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych konkretnych objawów tylko w III trymeście pojawiła sie zgaga:(((( a tak to żadnych mdłości zachcianek nic.

A mam takie pytanko do was mówicie już wszystkim o maleństwie. Bo ja jeszcze sie boje tak dokońca, chociaż moja córcia babci jednej i drugiej już powiedziała:)

reklama
Do góry