reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

My radosną nowinę obwieściliśmy najbliższej rodzinie w piątek.
W pracy też współpracownicom mówiłam, tylko jeszcze szefowie nie wiedzą, dopóki nie widać to lepiej niech się za wczasu nie martwią ;D

reklama
Witajcie
Byłam dzisiaj z córą u lekarza bo cosik mi sie niepodobało jej gardełko i okazało sie ze ma Angine, pierwszy raz w życiu. A wcześniej rozmawiałam z siostrą i mówi że pani doktor (mamy tą samą) pytała się czy przypadkiem sie nie wyprowadziłam bo już dawno mnie nie było, wiec mi wykrakała:))
A tak pozatym to mam taką propozycję co myślicie o założeniu wątku "miesiąc po miesiącu-brzuszki" zrobimy sobie taka małą galerie. Co wy na to?

To ta samo jak ja mojego. 3-5 razy dziennei przez 2 tygodnie:) Już miał lęki /hahaha/ Jak szedł o łazienki, to się oglądał czy nie lece za nim. Ba Asia była chora i 10 dni leżała w domu, więc trzeba było sobie radzić:)

No to faktycznie ;D mieli z nami dobrze :laugh: i niech nie mówią później, że mają mało sexu :D Mój Paweł też odpoczywa, ale już widzę, ze zacznie sie na nowo:) lekarz nie zabronił, to dobrze...

witam witam
Widze ze interesujący temat mnie opuścił:(( Czytając wasze wypowiedzi próbowałam sobie wyobrazić was jak latacie za tymi biednymi chłopami:) U mnie troche było inaczej Ja w ostatnich miesiącach tak latała a w tym sobie odpuściłam i jak widać tego było nam trzeba. Odkąd wiemy ze się udało mój mąż nawet nierobi podchodów ( chyba sie boi) i ja też wole poczekać do wizyty u gina, ale to tylko tydzień więc damy rade.

reklama
czesc ...male brzuszki..:)..

ale sie usmialam ...:D :D...niezle jestescie terrorstki..:D..biedni Ci wasi mezowie..:D..ale zobaczcie jakie skuteczne te meczarnie byly i napewno im sie podobaly..:D..a teraz niech odpoczywaja...poki moga..:)

moj tez odpoczywal bo go wiecej nie bylo w kraju..:)..ale za to jak wrocil troszke pobzysialismy sie..i koniec ..a jak ostatni raz brykubzyku bylo to o 5 rano juz bylam na porodowce..:D ..

Do góry