reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

My radosną nowinę obwieściliśmy najbliższej rodzinie w piątek.
W pracy też współpracownicom mówiłam, tylko jeszcze szefowie nie wiedzą, dopóki nie widać to lepiej niech się za wczasu nie martwią ;D

reklama
Witajcie
Byłam dzisiaj z córą u lekarza bo cosik mi sie niepodobało jej gardełko i okazało sie ze ma Angine, pierwszy raz w życiu. A wcześniej rozmawiałam z siostrą i mówi że pani doktor (mamy tą samą) pytała się czy przypadkiem sie nie wyprowadziłam bo już dawno mnie nie było, wiec mi wykrakała:))
A tak pozatym to mam taką propozycję co myślicie o założeniu wątku "miesiąc po miesiącu-brzuszki" zrobimy sobie taka małą galerie. Co wy na to?

To ta samo jak ja mojego. 3-5 razy dziennei przez 2 tygodnie:) Już miał lęki /hahaha/ Jak szedł o łazienki, to się oglądał czy nie lece za nim. Ba Asia była chora i 10 dni leżała w domu, więc trzeba było sobie radzić:)

No to faktycznie ;D mieli z nami dobrze :laugh: i niech nie mówią później, że mają mało sexu :D Mój Paweł też odpoczywa, ale już widzę, ze zacznie sie na nowo:) lekarz nie zabronił, to dobrze...

witam witam
Widze ze interesujący temat mnie opuścił:(( Czytając wasze wypowiedzi próbowałam sobie wyobrazić was jak latacie za tymi biednymi chłopami:) U mnie troche było inaczej Ja w ostatnich miesiącach tak latała a w tym sobie odpuściłam i jak widać tego było nam trzeba. Odkąd wiemy ze się udało mój mąż nawet nierobi podchodów ( chyba sie boi) i ja też wole poczekać do wizyty u gina, ale to tylko tydzień więc damy rade.

reklama
czesc ...male brzuszki..:)..

ale sie usmialam ...:D :D...niezle jestescie terrorstki..:D..biedni Ci wasi mezowie..:D..ale zobaczcie jakie skuteczne te meczarnie byly i napewno im sie podobaly..:D..a teraz niech odpoczywaja...poki moga..:)

moj tez odpoczywal bo go wiecej nie bylo w kraju..:)..ale za to jak wrocil troszke pobzysialismy sie..i koniec ..a jak ostatni raz brykubzyku bylo to o 5 rano juz bylam na porodowce..:D ..

Do góry