reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

kate podobno takie kłucie jest normalne, moja bratowa jest prawie w 16tc i też tak ma:)) Ale dla pewnosci zapytaj jeszcze gina. I jak tylko wrócisz od gina zaraz nam tu pisz co i jak.

Ja na dzień dzisiejszy planuje wizytę u gin dopiero w przyszłym tygodniu, no chyba że cosik będzie mnie niepokoiło. Pamiętam jak dziś jak byłam w ciąży z Nikolką i poszłam do gina to już byłam 7t6d:) tak wiec juz serduchno widziałam. Teraz też bym tak chciała, ale wiadomo strach ma większe oczka:)

reklama
Oczywiście, że napiszę wszystko dokładnie. Ale to, że jestem w ciąży wiem na 100%. I to przy pierwszym podejściu:) Moja mama zawsze mówiła, że jesteśmy b. płodne i "tylko popatrzymy na rozporek i już zaciążamy:)"
Mam nadzieję, że wszystkim Wam się uda! Najgorsze tylko z tą pracą, bo ja uwielbiam swoją pracę:(

Kate rozumiem Cię ze bedzie ci trudno narazie zrezygnować z pracy ale skoro źle znosisz spaliny a i podróżowanie jest niebezpieczne, to niemasz co mieć wyrzuty pzrecież nie robisz tego bez przyczyny tylko dla maluszka. A ani się ogladniesz a bedziesz juz po macierzyńskim i znów wrócisz do pracki:))

Ok lece do sklepu, bo jak co tydzień ma teściówka wpaść:)

Oczywiście, że zrobię to bez żadnych skrupułów:)
Powodzienia z teściową...
Ja tak nie mam, moja mieszka w USA i w ogóle jej nie widziałam na oczy:(

kate_less pisze:
Ja tak nie mam, moja mieszka w USA i w ogóle jej nie widziałam na oczy:(

Szczesliwa Ty :) :) :)

sorka ze sie wcinam, ale jak to grudniu bywa, zawsze jest cudnie :)

ktoras napisala ze pierwszy miesiac za Wami - ja rok temu jeszcze nie zaszlam nawet, bo zaszlam 8 albo 9 kwietnia, takze jeszcze nie za wszystkimi grudniowkami ten pierwszy miesiac, jeszcze sporo tu zapewne dolaczy :) ja mialam termin na 28 z OM i 30 z USG :)

I kiedy urodziłaś?

Z tą teściową - czasem fajnie jest podrzucić dzieci do babci i gdzieś wyjść... Ja nie mogę. Moja mama pracuje i b.rzadko mogę w sobote zawieźć tam Asię:(

CZEŚĆ WSZYSTKIE MAMUSIE CHCIAŁA BYM WPISAC SIE DO WAS NIE WIEM JESZCZE KTÓREGO TO BEDZIE GRUDNIA ALE BEDZIE TO GRUDZIEN :) JESTEM JESZCZE ZDENERWOWANA BO DOPIERO ZROBIŁAM TEST A U LEKARZA JESZCZE NIE BYŁAM. Z MOICH OBLICZAŃ WYCHODZI GRUDZIEŃ ALE ZOBACZYMY CO POWIE LEKARZ . POZDRAWIAM GORACO :)

Wszystkim przyszłym grudniowym mamusiom ogromnie gratuluję !!!

życze dużo zdrówka i radości z bycia w ciąży ;D

ach ten sentyment ;D
super być w ciąży w takim czasie bo w grudniu rodzą się najpiękniejsze dzieciaczki no nie Wandzia Didi i Agnes ??? ;D ;D

szpiegujecie czy może któraś już od nowa zafasolkowana ??? ;D

reklama
Do góry