reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

kate podobno takie kłucie jest normalne, moja bratowa jest prawie w 16tc i też tak ma:)) Ale dla pewnosci zapytaj jeszcze gina. I jak tylko wrócisz od gina zaraz nam tu pisz co i jak.

Ja na dzień dzisiejszy planuje wizytę u gin dopiero w przyszłym tygodniu, no chyba że cosik będzie mnie niepokoiło. Pamiętam jak dziś jak byłam w ciąży z Nikolką i poszłam do gina to już byłam 7t6d:) tak wiec juz serduchno widziałam. Teraz też bym tak chciała, ale wiadomo strach ma większe oczka:)

reklama
Oczywiście, że napiszę wszystko dokładnie. Ale to, że jestem w ciąży wiem na 100%. I to przy pierwszym podejściu:) Moja mama zawsze mówiła, że jesteśmy b. płodne i "tylko popatrzymy na rozporek i już zaciążamy:)"
Mam nadzieję, że wszystkim Wam się uda! Najgorsze tylko z tą pracą, bo ja uwielbiam swoją pracę:(

Kate rozumiem Cię ze bedzie ci trudno narazie zrezygnować z pracy ale skoro źle znosisz spaliny a i podróżowanie jest niebezpieczne, to niemasz co mieć wyrzuty pzrecież nie robisz tego bez przyczyny tylko dla maluszka. A ani się ogladniesz a bedziesz juz po macierzyńskim i znów wrócisz do pracki:))

Ok lece do sklepu, bo jak co tydzień ma teściówka wpaść:)

Oczywiście, że zrobię to bez żadnych skrupułów:)
Powodzienia z teściową...
Ja tak nie mam, moja mieszka w USA i w ogóle jej nie widziałam na oczy:(

kate_less pisze:
Ja tak nie mam, moja mieszka w USA i w ogóle jej nie widziałam na oczy:(

Szczesliwa Ty :) :) :)

sorka ze sie wcinam, ale jak to grudniu bywa, zawsze jest cudnie :)

ktoras napisala ze pierwszy miesiac za Wami - ja rok temu jeszcze nie zaszlam nawet, bo zaszlam 8 albo 9 kwietnia, takze jeszcze nie za wszystkimi grudniowkami ten pierwszy miesiac, jeszcze sporo tu zapewne dolaczy :) ja mialam termin na 28 z OM i 30 z USG :)

I kiedy urodziłaś?

Z tą teściową - czasem fajnie jest podrzucić dzieci do babci i gdzieś wyjść... Ja nie mogę. Moja mama pracuje i b.rzadko mogę w sobote zawieźć tam Asię:(

CZEŚĆ WSZYSTKIE MAMUSIE CHCIAŁA BYM WPISAC SIE DO WAS NIE WIEM JESZCZE KTÓREGO TO BEDZIE GRUDNIA ALE BEDZIE TO GRUDZIEN :) JESTEM JESZCZE ZDENERWOWANA BO DOPIERO ZROBIŁAM TEST A U LEKARZA JESZCZE NIE BYŁAM. Z MOICH OBLICZAŃ WYCHODZI GRUDZIEŃ ALE ZOBACZYMY CO POWIE LEKARZ . POZDRAWIAM GORACO :)

Wszystkim przyszłym grudniowym mamusiom ogromnie gratuluję !!!

życze dużo zdrówka i radości z bycia w ciąży ;D

ach ten sentyment ;D
super być w ciąży w takim czasie bo w grudniu rodzą się najpiękniejsze dzieciaczki no nie Wandzia Didi i Agnes ??? ;D ;D

szpiegujecie czy może któraś już od nowa zafasolkowana ??? ;D

reklama
Do góry