reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

no juz..zakladac ten watek ..z fotkami rosnacych brzuszkow...szybko szybko..my grudniowki 05..z mila chcecia bedziemy ogladac i wspominac..:)..chociaz mamy nasza galerie ..:)

reklama
czarna..wiesz co  moge wkleic linka ale i tak nie zobaczysz naszej galerii bo musisz miec do niej dostemp..zrobilysmy ja tylko  dostempna dla nas aby nikt nieporzadany nam fotek dzieciaczkow nie kopiowal itd...ale popros Wande 23..moze napisze do moderetora aby dopisal Cie do listy osob ktore moga ogladac fotki...a nasz album jest na str..glownej w temacie Album Rodzinny..jest to watek zamkniety

Aga..;)..jak czytam Twoje posty to jakbym siebie widziala ..:)..z tym snem mialam podobnie

a co do galerii brzuszkow my ja mialysmy od plaskiegpo brzuszka..:)..nawet sie nie obejrzysz a juz bedziesz miala wielki brzuch..a za chwilke juz go nie bedzie i bedziesz tesknic za tym brzuchem...:)..ach jak mi brakuje kopniakow od wewnetrznej strony brzucha..:)..ale za to teraz dostaje je z zewnatrz ;D ;D

a tutaj macie linka..

http://kobieta.gazeta.pl/edziecko/0,62305.html

zobaczcie jakie wasze fasolki juz sa jak sie rozwijaja..:)..ja ta stronke sledzilam tydzien po tygodniu i plakalam jak czytalam  ..:)

pokaze wam mojego maluszka w 10 tygodniu..:)

oto moj maly wielki czlowiek..ma tutaj az 2,9 cm..:)..

a tu moj chlopaszek jest 4 dni pozniej poczatek 11 tygodnia ma juz cale 3,3 cm i jest strasznie ruchliwy ..:)..

aga..nie ma to znaczenia...moj Al..spi...hmm..chociaz raz czy 2 razy przestawil sie i spal cale dnie a w nocy nie mial zamiaru..:)..ale przestawilam go i jest ok..:)..

ooo..wlasnie wzywa swoja jadlodajnie

Ojj didi pieknusi zdjatko a jaka pamiątka, ja też mam mojej córci usg ale tylko jedno z 7 tyg i jest mało wyraźne ale tak to było 9 lat temu:)))
Co do przesadów to u mnie sie sprawdzało całą ciąze w nocy cosik robiłam a w dzień odsypiałam i taka tez była moja córa ;D ojj nameczyłam sie namęczyłam aby ja przestawic

Witajcie szczęśliwe mamusie!!!
Wczoraj byłam u lekarza. Mam zdjęcie mojej kruszynki, to na razie mała kropeczka, ale aż coś się w sercu dzieje!!! Miałam robionu usg ultrasonograficzne i wyszło że to 6/7 tydzień, a termin na 24 listopad, więc pasowałoby się przenieść na inne forum, ale ja zostaję z Wami. Już sie tu zadomowiłam, a czy dzidzi kilka dni wcześnie czy kilka później będzie chciało wyjść to dopiero się okaże. Przy pierwszej ciąży termin miałam na 2 grudnia a urodziłam 13go.
Chyba, że Wy mnie stąd przegonicie  ;D ?!

Teraz mam zrobić kilka badań, przy następnej wizycie cytologia.
Aha i jeszcze lekarz wspominał mi o badaniach prenatalnych, bo ma taki obowiązek, u mnie nie widzi medycznych wskazań do ich zrobienia, ale i tak można się nim poddać jeśli ktoś chce (a troszkę sobie kosztują - razem pewnie około 350-400zł). Co Wy na ten temat wiecie, co myślicie?

reklama
hej dziewczynki.Ale my was nawiedzamy! najwiecej didi :D popieram ja w prosbie o wasz albumik.Łapac za aparacik i dalej,foty strzelac.czekamy.Ale macie fajnie,chcialabym ta ciaze jeszcze raz od poczatku przezyc,wspanialy czas.
Niestety nie mam skanera ale zrobilam zdjecie zdjeciu :) patrzcie na te 2 kulki.tamniejsza to pisiaczek a ta wieksza to jaderka :) mialam potwierdzonego chlopca :p
obraz6515zp.jpg

Do góry