Dębki super sprawa zwłaszcza że jest Piaśnica i dzieciaczki mogą na spokojnie tyłeczki moczyć...ale do Gdańska spory kawałek jest z Dębek:-(, ja tam właśnie byłam w tym roku....zresztą zawsze tam jeździmy a do Władysławowa itp itd jeździmy na wycieczki
reklama
Roni21
Spider's Web
nieistotna moj nawet tyle nie mowi, a sluch mial badany i bylo ok
moja pediatra tez nie widzi problemu
zacznie mowic jak bedzie pora na niego
moja pediatra tez nie widzi problemu
zacznie mowic jak bedzie pora na niego
Nieistotna zbadaj sluch i bedziesz widziala.Ale ja napisze tak ze uwazam ze kazdy maluch sie rozwija w swoim rytmie. Jeszcze miesiac temu tez narzekalam ze Mercdes nic nie mowi. I jakos tak sie rozgadala. Duzo z nia cwiczymy. A taki okres ze placze bo cos chce tez mielismy. Nauczylismy ja zeby nie plakala a pokazala paluszkiem i my podawalismy jej pokoleiwszystko, zaraz potem przyszedl czas ze zaczela starac sie powtarzac. Bedzie dobrze glowa do gory.
Kate gratki dla Twojej małej Kobitki!
Kate gratki dla Twojej małej Kobitki!
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Laski jestescie kochane
ja nie panikuje czy cos, ale wole to sprawdzic bo mam w rodzinie chlopca ktory nie mowil wlasnie przez niedosluch
denerwuje mnie owszem troche bo nic nie jarzy i ciezko z nim troche
Kate mamy mase ksiazeczek, maly je lubi, probowalam mu codziennie czytac na dobranoc ale szybko go to nudzi
Jest poprostu glupi ale ladny wiec nie szkodzi hehe
Maja super mieszkanko a Pyzula jaka duza
Dita o zeby sie martwilam i jak sie okazalo calkiem slusznie.. nawet te nowe wychodza zedminealizowane
Dita a po ki uj mieszkasz tak daleko co?
wlasnie byli w gosciach chlopaki z gory 3 i 1.5 roku, w troje zrobili mi sajgon z domu
musze to ogranac
ja nie panikuje czy cos, ale wole to sprawdzic bo mam w rodzinie chlopca ktory nie mowil wlasnie przez niedosluch
denerwuje mnie owszem troche bo nic nie jarzy i ciezko z nim troche
Kate mamy mase ksiazeczek, maly je lubi, probowalam mu codziennie czytac na dobranoc ale szybko go to nudzi
Jest poprostu glupi ale ladny wiec nie szkodzi hehe
Maja super mieszkanko a Pyzula jaka duza
Dita o zeby sie martwilam i jak sie okazalo calkiem slusznie.. nawet te nowe wychodza zedminealizowane
Dita a po ki uj mieszkasz tak daleko co?
wlasnie byli w gosciach chlopaki z gory 3 i 1.5 roku, w troje zrobili mi sajgon z domu
musze to ogranac
Nieistotna mi sie teraz dopiero przypomnialo. Nasza mala zaczela powarzac od odglosow koni. Maz regulanie z nia ksiazeczki ogladal i nasladowal. Doszlo do tego ze mi nawet sowe,osla czy weza nasladuje. Wogole zauwazylam ze ona chcetniej powtarza po tacie, mnie ma gdzies.Moze juz widzi roznice ze tata to zabawa i "nauka",a mama od czarnej roboty hiiihihihihihi
Na dobranoc tez czytam bajki, czesto mala ma je w du... ale ja chce aby miala taka mala "tradycje" przed spaniem wiec codziennie jej czytam. Teraz siedzi na kolanach i opowiada mi co widzi na rysunkach.
Ach i nie pisz nam tutaj ze Twoj synek glupi,prosze.
Maja bardzo mi sie podoba Wasza kuchnia
Na dobranoc tez czytam bajki, czesto mala ma je w du... ale ja chce aby miala taka mala "tradycje" przed spaniem wiec codziennie jej czytam. Teraz siedzi na kolanach i opowiada mi co widzi na rysunkach.
Ach i nie pisz nam tutaj ze Twoj synek glupi,prosze.
Maja bardzo mi sie podoba Wasza kuchnia
Ostatnia edycja:
Nieistotna
My tez uczylismy go odglosow zwierzatek ale nie kojarzy zadnego
pisze ze jest glupi z przymrozeniem oka, jest dla mnie najmadrzejszy na swiecie
pisze ze jest glupi z przymrozeniem oka, jest dla mnie najmadrzejszy na swiecie
Roni21
Spider's Web
nieistotna mojego nie interesuje nic co zwiazane choc z cieiem edukacji
o zwierzatkah zapomnij, zero zaiteresowania ksiazeczkami
chyba ze sa w nich samochody
za to uwielbia wszystkiego rodzaju puzzle itp
a gada tyle co po swojemu
ale Pyza duza
o zwierzatkah zapomnij, zero zaiteresowania ksiazeczkami
chyba ze sa w nich samochody
za to uwielbia wszystkiego rodzaju puzzle itp
a gada tyle co po swojemu
ale Pyza duza
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Maja fajna chatka. A Maja jaka smieszka, super.
Nieistotna to tak jak ja mowie o swoich bachorki;-).
Dita jeszcze zawitamy do Ciebie, nie boj zaby. Na razie brak funduszy, sama zreszta wiesz jak to jest.
No a Budrys pod nasza nieobecnosc ( bylismy w sklepie) zabrany zostal przez wlasciciela. Ten sobie nas upodobal. To znaczy pies
Nieistotna to tak jak ja mowie o swoich bachorki;-).
Dita jeszcze zawitamy do Ciebie, nie boj zaby. Na razie brak funduszy, sama zreszta wiesz jak to jest.
No a Budrys pod nasza nieobecnosc ( bylismy w sklepie) zabrany zostal przez wlasciciela. Ten sobie nas upodobal. To znaczy pies
Ostatnia edycja:
reklama
Nieistotna
Roni mojego jest w stanie zainteresowac tylko pies
Polecenia typu "przynies samochodzik, pileczke, pokaz gdzie jest oko, daj buzi, jak robi kotek" przerastaja jego mozliwosci
Dzis dal popis tego iz wszystkie jego zabawki sa nietykalne hehe
a jutro przychodzi kolejna dzidzia w gosci i znow bedzie musial stoczyc walke w obronie kazdej zabawki hehe
Polecenia typu "przynies samochodzik, pileczke, pokaz gdzie jest oko, daj buzi, jak robi kotek" przerastaja jego mozliwosci
Dzis dal popis tego iz wszystkie jego zabawki sa nietykalne hehe
a jutro przychodzi kolejna dzidzia w gosci i znow bedzie musial stoczyc walke w obronie kazdej zabawki hehe