reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

a i klucze sie znalazly, ochroniarz dzwonil bo zostawilam swoj tel
a tak woogle to Filip ma swoje klucze, caly pek i sporadycznie dopada sie do moich
ale od razu sa tego efekty

reklama
Kicia, z tego, co wiem, afty sie nigdy nie robia na jezyku - tak mi mowil moj lekarz. takze ja bym sie do lekarza wybrala tak czy siak.

Nieistotna
, wspolczuje! angina, brrr!

Agaton
, musicie ochlonac i potem na spokojnie wszystko przegadac... polecam pisanie listow, albo list rzeczy, ktore musisz poruszyc, zeby w emocjach nie zapomniec. i pamietac, ze sie kochacie, i z takim nastawieniem - poprawy zwiazku, a nie oskarzania sie nawzajem - zasiasc do rozmowy.
wiem, ze sie latwo mowi. ja mam z tym okropny problem, ale dzieki listom jest latwiej. czasem, jak cos mnie za bardzo boli, by tak o tym spokojnie gadac, pisze listy wlasnie. i trafia :-)

my dzis jedziemy na szczepienie Maksia i usg jego bioderek.. potem zostaje mi jeszcze z listy okulista (a propos ropiejacego oka) i ortopeda Filipa. erghhh

Agaton będzie dobrze doskonale Cię rozumię
bo u nas dzis zaczęły się ciche dni.
Mój m powiedział że jak ma zły dzień to nie ma ochoty zajmować się dawidem i woli gdzieś iśc -szkoda że te złe dni on ma prawie codziennie a ja sama jestem z dzieckiem i jakoś nie mam prawa mieć zlego dnia.
Też pracuję i czasem mam ochotę odpocząć w samotności ale on tego nie rozumię -jakoś muszę sobie dawać radę.....
nie raz myślę sobie że wolalabym być samotną matką nież miec faceta a zarazem go nie mieć bo co z tego że jest jak nic nie pomoże:no::no::no::no:

uoezu, jak tu pesymistycznie:szok: chore jedno przez drugie, kłótnie, jojć:hmm:

a u nas nie lepiej bo Ala dzis wymiotuje, dwa razy, ma 39 stopni i nic nie je.
fak:confused2:

Witam się wieczornie

Wszystkim chorym dzieciom wielkie buziaki
Kasu na kaszel mój lekarz mówił ze dobra jest flegamina niby pomaga w odkrztuszania
Kicia a może to plesniawki? napisz co powiedział lekarz
U nas tez ostatnio temperatura była przez 3 dni 39 stopni i płacz w nocy obstawiałam zębiszcza bo innych objawów poza zjadaniem palców własnych moich i M nie było no i fabryka śliny chyba 5 wylezie nam niedługo

Agaton, Czarna współczuje kłótni i cichych jedyne co mogę poradzić to rozmowa na spokojnie tylko to się sprawdza usiaśc i pogadać tak od serca

aenya cycki kamienia to mój koszmar karmiącej mamy brrrr mleka rzeka i nie ma co z tym zrobić ale pewnie już niedługo się wszystko unormuje i nie martw się tym wyjazdem odpoczniesz sobie :) tez bym sobie do jakiejś chatki pojechał na troszkę

Nieistotna dobrze ze klucze się odnalazły :-)

No dobrz spadam sie troche zrelaksować z ksiazka moze :) niestety M w pracy więc tylko poczytac mogę;-)

u nas zapalenie jamy ustnej!
zrobily mu sie afty i male nadrzerki na jezyku i na dziaslach!
stan jest ropny (nieprzyjemny zapach z buzi)
bidul z niego straszny!
boli go to bardzo :-(
dostal narazie aphtin i nystatyne, psikam tez tantum werde.
przepisala tez antybiotyk jakby nie pomagalo, ale narazie nie wykupuje - sprobujemy bez!
oprocz tego dziasla nabrzmiale wiec jeszcze zebiszcza sie pchaja!

widze ze bidulek jest wiecej - zdrowka wszystkim zycze!

pozdrawiam
ide sie kompac bo padam na pysk!

Biedny Plumek dopadlo go na amen... wspolczuje mu szczerze
ja podalam Filipowi antybiotyk, i widac odrazu poprawe nawet wieczorem danonka zjadl, balam sie juz ze to znow zapalenie uszu

oj Kicia to go spotkalo,bidulek maly, zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowka :)

i w ogole wszystkim chorowitkom, kurcze no lato jest a dzieciaczki i tak choruja :(((

ja jutro ide z Agatka do lekarza bo jej sie pazurki u stop brzydkie zrobily :( boje sie nawet ze to moze grzybica, tylko skad?????!!!! oby nie, ale trza leczyc cokolwiek to jest...

jesli chodzi o mnie i J to jedyna fajna rzecz z tego wszystkiego ze z okazji jego tygodniowego wyjazdu na fuche ;) mam samochod jego kolegi do dyspozycji, glownie zeby dojezdzac do pracy, ale korzystam tez po ;) dzis pojechalysmy sobie do J siostry, Agatka pobawila sie z dzieciaczkami, zaliczyla kapiel jacuzzi ;) potem pojechalysmy na zakupki male i tak wrocilysmy okolo 9 do domu, w srode pojedziemy spotkac sie z moja kumpela ze studiow na stary rynek, a jutro po lekarzu do J rodzicow prawdopodobnie ;) wiec nie bede przynajmniej musiala sama w chacie siedziec i rozmyslac o tych wszystkich klotniach ;)

agaton ta przerwa dam wam chwile oddechu i wyciszenie sie na tyle by spojrzec na sprawy bardziej z boku
a Ty poki co korzystaj z bycia slomiana wdowa :)
Trzymam kciuki za wszystko

aaa i zapominalabym Filip zaczal dzis kuracje kroplami fluoru, mam nadzieje ze to spowolni prochnice

reklama
Dzieki Nieistotna ;) mam nadzieje ze tak bedzie, w ogole to ciesze sie bardzo ze moge sie przed wami wygadac, bo brakuje mi kogos z kim moglabym podzielic sie moimi troskami ;)

no i zycze Filipkowi powodzenia z zabkami!!

Do góry