reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nonek to nie o to chodzi , po prostu brak porozumienia, i dobija mnie ze coraz czesciej tak jest i juz watpie w to ze J zalezy...

Dzisiaj niby lepiej, ale zawsze tak jest na chwile, bylismy u mojejj sis na grillu z moimi rodzicami bylo ok. ale musze!!!! musze pochwalic sie Agatka ktora w koncu zakumala ze mozna wolac siusiu i po kilku dniach w samych majtkach i kilku przesikanych parach spodni zaczela pokazywac i mowic ze chce siusiu i kupke, dzisiaj jak szlysmy do mojej siostry bylo pierwsze siusiu w naturze ;) bo by nie doszla, od rana wskoczyla na kibelek bo chciala kupke, a u mojej mamy przychodzi z nocnikiem, pieluszka zostaje tylko na noc, alez jestem dumna!!!

reklama
hejka! my własnie z grilla wrócilismy:-) Filip był twardy do samego końca,a w domu padl w momencie hehe:-D tak samo zreszta jak i mąż..
jutro powtórka pijaństwa :-p ja mam najlepiej bo pije niby dużo ale mnie tak łatwo nie łapie heh. Filip dzisiaj objadł sie szaszłykami! :))
kasuelf gratulujej pracy, fajnie ci! :tak:
nonek no to trzymam kciukasy za trawkę aby ładnie wam wyrosła!;-)
agaton na pewno wszystko sie ułozy zobaczysz! a co do bb to ja mam linka przez którecho wchodze w momencie. Nie przebijam sie przec całe bb he.
no i gratki dla twojej córci że Ci woła siusiu!!!
nieistotna i jak po imieninach, fajnie bylo? :)

Ja to już padam na cycki wiec mykam spac...
Dobranoc dziewczyny! :)

jakos mi nie robilo roznicy czy echodze przez strone gloena ale teraz mam strone forum w ulubionych i jest ok choc okno logowania juz zniknelo ;) milego wieczorku dziewczyny!!!

Kicia blizny juz zeszly???

Kicia, wlasnie, jak blizny?

Kinga
, mialam pytac i ciagle zapominam. co to za portal internetowy, co prowadzicie?

Agaton
, wspolczuje.. ja nieraz, a wrecz czesto, mam to samo z moim. cos nadajemy nieraz na roznych falach. ale ogolnie to wiem, ze strasznie mnie kocha i odwrotnie, tylko 1. ja przesadzam i jak cos troce nie tak, to dorabiam kilometry zali, 2. on sie nie stara nieraz. po prostu czasem sobie sama wytlumacze wsio, we lbie znajde wytlumaczenie jego postepowania, jego argumenty i jakos mi styka, choc nieraz cisnienie 200/150. bo nie umiem sie z nim klocic, niestety. musze na jakies zajecia z asertywnosci pojsc :-D

kasu
, raz jeszcze gratulacje pracki :-)

nonek
, jestes normalnie jak kroliczki duracell, hehe ;-) przekopala w ramach wieczornego relaksu ogrodek. no brawo :-D

Roni,
wspolczuje ci bardzo i podziwiam, i jak tylko moge w czyms pomoc to dawaj (na domek bardzo serdecznie zapraszam, na jakis weekend czy nawet na caly tydzien! serio mowie, jak tylko sie z mloda ogarniesz, do sierpnia masz czas :-D), ale to slaba pociecha ;-) oczywiscie moglabym sie porownac nawet do kobiet w afganistanie, ale jakos nie sadze, by mi to pomoglo w zaspokojeniu ambicji i wyzyciu sie na innym polu, niz domowe ;-)
notabene, juz mi nieco lepiej i nie mysle o glupotach :blink:

mam dzis gosci, troche z okazji urodzin jeszcze, ale tak niezobowiazujaco. zrobilam pycha sernik na zimno z trusawkami i wspominana juz drozdzowke. kuchni nie zjaralam i sernik mi stezal :laugh2: wiec gicior ;-) w menu jeszcze lody, owoce i przekaski typu chipsy i paluszki ;-) wystarczy mi roboty w domu, ehehe. tylko teraz sprzatac trzeba :crazy:

hehe Patrycja, ja do sierpnia o raczej malej nie wydostane z czelusci swojej macicy ;-)
ja wiem, ze porownywanie sie do kogokolwie nic nie pomoze, chcialam Cie pocieszyc
sama wiem ze jak bede miala dola to pewnie wyjde nogami do przodu albo sie zarycze na amen
dzis w nocy mialam skurcze, oczywiscie nic nie znaczyly ale sobie pomyslalam co bym zrobila jakbym wlasnie zaczela rodzic hehe
puenta wyszla nie ciekawie hehehehe ale sama sie smialam do siebie
i chyba wypada mi podziekowac moim dzieciom ze nie chca wylazic same i nie musze kombinowac jak kon pod gore
poprostu ide do hospitala i czekam ;-) ale transport i opieka nad Jaskiem odpada :-D

Filip mnie dizs doprowadzil do furii
poza tym wisi mu biale, obumarle dziąslo i co jakis czas krwawi po czym wnioskuje ze chyba idzie mu 4 na dole, wiec bedzie mial 1 i 4 :)

Maja jak tam zyjecie?? :)

my własnie wrócilism od tesciów:) bylismy na obiedzie i kawie. Filip powoził sie samochodami heh.
Mam juz na dzis dosc. Wieczorem pewnie padne razem z synem;)

reklama
Ja tylko na chwilke dac znac ze zyjemy...ale ledwo zyjemy.
Wesele super wybawilismy sie do 6 rano a dzis od rana w pociagu a M zaraz spada na lotnisko i do domku. Pyza z babcia dala rade.
Ja jutro do Wawki do znajomych na jedna nocke a potem jeszcze na kilka dni do moich rodzicow.
Jak dojde do siebie to poczytam co u Was.
Buziaki

Do góry