reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Hej!

Dziś można powiedzieć, że się wyspałam;tylko o 3. mleko i do ósmej spanko;-)

Też często myślę,że jest matką do dupy, ale przechodzi!

AENYE
Użyłam słowa "cycusiowy" w znaczeniu przychlast:tak::-D

Teraz piję kawkę i spokojnie czytam Wasze posty; rzadko mam w domu taką ciszę-Piotruś śpi, a Michaś patrzy na bajki.

reklama
Ja mam zablokowane reklamy, czasem w pracy coś się pojawia, ostatnio ustalanie ojcostwa ;-)
Co mi przypomina mojego kolegę, który ustala ojcostwo i robi taki tam kryminalistyczny ścierw, ale państwowo. Mówi że dużo dostają do weryfikacji wyników z prywatnych labów ustalania ojcostwa i raz oczy szeroko otworzył, bo w wyniku jednego wyszło, że występują allele, których nie ma u człowieka... takie to wiarygodne, ech...;-)

Kasia a znasz la REX z Wroclawia?
Wlasnie sie dowiedzielismy, ze nie ma szans aby przedluzyc pobyt w naszym bylym m. W poniedzialek musimy zwolnic. Ma mnie przygarnac sasiadka.

Nonku mam nadzieje ze szybko wykonczycie nowe lokum:tak: dobrze ze chociaz sasiadke masz fajna i mozecie u niej sie zatrzymac:tak:
Miłka faktycznie otwierala oddzial,pewnie jest zabiegana...

Roniak a ty sie nie chwalisz jak to super z mezem:-p

Mercunia stowa!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry