reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
U nas niestety znowu Sajgon w nocy :szok: od 2 do 4 darł się w niebogłosy nic nie pomagało :-( dopiero jak tatuś połozył raczke na brzuszek i pomasował jak mama to robiła to wrzeszczał potwór mały :baffled:
Znowu jestem niewyspana :sick:
zazdroszczę Pingwinku :tak:
Kate miłego lotu :-)

pingwinek - super!!!:-D
I u nas noc przespana - hehe - zrobiłam identycznie jak pingwinek - sprawdziłam czy żyje:-D:-D:-D

kate - miłego lotu, będziemy tesknić:tak:

Kate Kasu ale Wam zazdroszcze!
Milka pewnie urzadza sie w pracy. Pamietam, ze miala gdzies nowy punkt otwierac czy cus. Ja mam nadzieje, ze dzis komputer pozwoli mi na zrobienie w koncu przelewow. Normalnie juz nie mam sily. Strona banku pierniczonego nie chce mi sie otwierac. Jak nie to wpadne dzis do Mill i zrobie przelew przynajmniej dla niej.
Ja niedawno wstalam. Manka jak nigdy dwa ray w nocy sie budzila. Rano o 7 budzik ja postawil na nogi, a ja powiedzialam sobie, piernicze nie wstaje. I spalam do 9.30. Manka pobawila sie a pozniej zasnela.
Anitka to ni wiem. Ni mam pojecia co sie dzieje.
Ja zaraz wracam do pakowania chalupy. Jezu tyel tego, ze nie wiem jak sie pozbierac. Ale przynajmniej wiem, ze sasiadka mnie przyjmie na jakis czas, zanim domku nie skonczymy.

reklama
A zwrocilyscie uwage, ze na pasku reklam po prawej stronie ukazuje sie- najtansza TV erotyczna? Kurde, jakos tak dziwnie wyglada ta reklama na tych stronach.

Do góry