reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no dobra, Ala sobie wyrwała sama następny ząbek:-D:-D
Jak wyrwałam ten pierwszy, to ten drugi się tak śmiesznie przechylił - też ledwo wisiał. No to zawiązałam jej nitkę, Ala sobie szarpnęła i wyrwała:-D:-D:-D

A jak fajnie teraz sepleni:-D:-D:-D

dita pogratulu Ali, ale juz duza dziewczynka:-)
smiesznie dzieci wygladaja takie szczerbate:-D

my dzis dwa spacerki zaliczone, oba nad morzem, chlodno, ale z kolei okolo poldnia tak sie goraco zrobilo ze musialam dzieciom wszystkie warstwy pozdejmowac, laski trojmieskie pokombinujcie kiedy wam pasuje spotkanie

Dobra kochane....

spadam i moze jutro jeszcze sie odezwe
ale nie obiecuję
bo wyjezdzam z domu o 10
a jeszcze zakupy musze zrobic:-D
piszta do mnie SMS-y z info co i jak;-)
ale ja będę korzystać z netu, spox
no, to do zobaczenia po drugiej stronie Europy:tak:

Całuski:-)

Kate pewnie, ze pamietalam. No jakbym miala zapommniec!!!!
Zreszta juz gadalysmy juz. Czekamy czekamy na Nia!
Buziaki, ide pakowac jakies pierdoly do kartonow.

Kasuelf u nas tez zimno, 9 stopni ! Chyba w calej Europie pogoda taka. Chociaz slonecznie u nas. Mam nadzieje ze Kate nie wyziebi tam u Was :-)
Kate milego lotu Wam zycze, ucaluj i pogratuluj siostrze i usciskaj malego Piotrusia

Moja małpka nadal spi. Cala noc u siebie bez pobudek, jakis cud. jak sie obudzilam o 6tej to jej szukalam u siebie w lozku pod koldra , bo od 1,5 miecha spala ze mna, a dzisiaj jej nie znalazlam. pomyslalam, polazlam do niej, dotknelam-ciepla, oddycha. wow. pierwszy raz od dawna na spokojnie wypilam kawke, polazlam do kibelka, nawet do koni poszlam je nakarmic,nianie zostawilam u wlascicielki. wiem ze pewnie to jednorazowy wyczyn malej, ale wiem ze jak chce i nic jej ne przeszkadz (katar,kaszl...**** wie co jeszcze)to potrafi.

reklama
oj pingwinku zazdrodzcze tych koni:tak:
moj tez dzis spal u siebie- moze przez deszcz??? od 18:szok:
o 2 byla butla- bo w dzien nic nie zjadl i dalej spal do 6:-D
wyspalam sie:-)

Do góry