reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

No no, chyba w Lodzi ;-). Ty w koncu wyjezdzasz do Juesej? Ja byc moze na kilka dni wpadne do ciebie, ale to wszystko zalezy od stanu naszej budowy...
Kasia REX to takie labolatorium komercyjne z Wrocka co robia ciekawe badania, m.in. jako jedno z nielicznych (komercyjnych) na borelioze, usatelenie ojcostwa itp.

reklama
Ja to się średnio znam na tym, mój kolega z roku się w to bawi, czasem nam opowie jakąś anegdotkę i tyle. W sumie fajna praca, gdyby oczywiście technicy nie mówili mu historii próbek które przynoszą (dużo ma takich kryminalnych spraw z policji, teraz moda w okolicy na badania DNA). A tak to luzik, nic śmierdzącego nie ma, głównie przelewasz w próbóweczkach i wrzucasz w machinę, a potem na kompie. Sympatycznie. :-)

HA! Dita jestes pierwsza ktora zainteresowala sie Bramborowa Mandolinka. Tak po czesku brzmi Stonka Ziemniaczana, a jak sama wiesz tak mowimy na Julke. Jak uslyszalam te nazwe cholernie mi sie spodobala. I czesto mowimy tak do niej.
A skad sie wziela Stonka? Bo po pierwsze jak zaczynala raczkowac to rozpelzla sie jak stonka. Juz pewnie wiecie w czym rzecz. macie takie w domu. A pozniej jadlaby tylko ziemniaki i potrawy z nich. Normalnie przez rok jakdla tylko pyry i praktycznie nic wiecej. Wiec jest taka wlasnie Barmborowa Mandolinka:-)

reklama
Mercuniu sto lat i duza buzka cmok:tak:
A ja tez mialam do nonka zwrocic sie kiedys z tym zapytaniem, ale nie jestem na forum zbyt czesto i myslalam ze cos przegapilam. a ze pracuje z kilkoma slowakami to znam te ich niektore slowka. sa smieszne ze hej.na mnie mowia aneszka, na samolot latadlo, pletwonurek to potapiacz, a gumisie to gumkacze. w ogole jest tego duzo.kupa smiechu.
buzka dla stoneczki:-D

Do góry