reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
CUDNEJ MERCUNI - WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJZABAWNIEJSZEGO!​

Hej, ja sie w domu zadekowalam wreszcie. ffffajnie bylo w gdyni pomieszkac :-D za kika dni znowu jade, moja sis wyjezdza do juesej, a skoro rodzicow nie ma, musze ja wesprzec duchowo, pomoc spakowac i w ogole pozalatwiac wszystko.

maly bombowy, wspina sie na maksa po meblach i nie tylko, przybija pione i cieszy sie niesamowicie.. aha, pije sam z butelki.. nawet sam w nocy z butelka zasypia :szok:

u nas tez nocka w miare, o dziwo! byly pobudki tradycyjne co 2h, ale bez krzykow. spal ze mna maly gad, wiec to pewnie stad.
ale super.. pierwszy raz od miesiecy sie nie darl jak nieboskie stworzenie..
(przedwczoraj za to pobudzil caly blok chyba, dostal histerii na maksa)

anitko
- tez czekam na fotki z wesela!

kulka
- zajebisty patent wymyslilas :-) ja spytalam w przychodni, czy u nich byla ta zla seria szczepionki, babka zrobila wielkie oczy i spytala, skad wiem :-D to ja mowie, ze z internetu :-D ona "no tak, tak, tam to teraz nawet bez studiow lekarzem mozna zostac.." :-D ale u nas nie bylo tej serii.

nonek
- super pomysl na przezwiska :-D no i dobrze, ze macie gdzie sie podziac..

Dita
- ale masz juz duza dziewczynke w domu :-) pogratuluj!!!

kamila
- wspolczuje :-( dajesz mu paracetamol..?
matko. mam dziury w mozgu, bo juz nie pamietam, co chcialam napisac.. bede edytowac..

aha, i chcialam dodac, ze tez jestem matka do dupy, bo w nocy mam ochote zamordowac wlasne dziecko, nie mowiac o tym, ze juz poszly klapsy na pampki (lekkie, ale zawsze) i trzymanie sila na rekach, gdy wygina sie w palak i wrzeszczy, i syczenie "zzzzzzzzzaamknij ssssssieeee!!!"

tadadadam. jestem najgorsza!

Hej laseczki
wlasnie wrocilam z spotkania z Kate:tak:
Ona jest super :-D taka jak myslalam! przemila i urocza osoba. Milo bylo porozmawiac;-)a Nat sama chodzi bez kitu, slodko marszczy nosek, wszedzie jej pelno... bardzo kontaktowe dziecko... a moj syn zachowywal sie jak dzikus wyl i jeczal i stekal.... jednym slowem facet:-p:sorry2:
nic spadam bo mlody glodny musze go nakarmic

Czesc mamy do dup y!!!
aenye ja tez mam tak z tv, czasem mnie szlag trafia z tym.
kasu pisz jak tam spotkanie z Kate!
U nas pakowanie na maksiora. Juz sama nie wiem co mam pakowac juz, a co mi sie przyda jeszcze teraz. Normalnie jestem strasznie oglupiala.
Asia wlasnie rzadzi z Mandolina i Majerana na dworze. Swietna ta mala-duza Kate.

o Kasu uprzedzilas mnie z tym spotem:-).
A Ty jak bedziesz w Polonii to masz ODWIEDZIC WROCLAW!!!!
Zreszta kazda zapraszam!

reklama
Do góry