reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Sto lat wszystkim ośmiomiesięczniakam :tak:
Nasz weekendzik spokojny, odpoczynek po piatkowym weselichu :-)
A dzisiaj własnie wrócilismy z zoo i spaceru po parku. Było super, Maluszek zachwycony Niedzwiedziem :-D. No i upał mamy :tak:

reklama
Ja również składam słodkie życzonka wszystkim solenizantom! :-)
Wybaczcie że rzadko zaglądam na forum ale teraz jestem pochłonięta przygotowaniami do ślubu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich

A my dzies dzionek w ogrodku spedzilysmy. Odwiedzila nas chrzestna Mariki i poplotkowalysmy troszke. Calkiem milutko dzionek zlecial.

Roni tez trzymam kciuki za terminowy a nawet przedterminowy powrot mezusia. Adres dostalam.Jutro odbiore bo dzis sie nie dalo. Pojutrze wysylam.

Kinga pamietam przygotowania do mojego slubu. Sama przyjemnosc patrzac z perspektywy czasu a jak jestes w trakcie to nie wiesz za co sie zlapac. Powodzenia

Cześć!

Dopiero teraz sobie usiadłam po całym dniu chodzenia za Piotrusiem (taki wszędobylski).Najbardziej lubi targać trawkę i ładować do buzi.Na drugim miejscu rozkoszuje się piaskiem...

A teraz najważniejsze:wczoraj odkryłam PIERWSZY ZąBEK!!!!!:tak:
I jak ręką odjął:dzisiejszy dzień bez marudzenia!!! Na pewno na chwilę!

Pozdrawiam gorąco!

Sto Lat Dla Solenizantow!!!!!!!!

Oczekujaca super .To teraz sie posypia jeden za drugim. Mam nadzieje ze u Mariki tez niedlugo sie pierwszy pokaze bo maruda z niej.

Roni you're welcome:-)

reklama
Sto lat dla jubilatow, zyjcie slodko i kolorowo!!!!

zabki!!! coraz wiecej zabkow. super!!! gratulacje:-)
kinga fajny okres masz teraz. mi szkoda bylo tylko teago ze sam slub i wesele tak szybko mijaja

Do góry