reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

hej dziewczynki:-D
ja jak zawsze nie wyspana,pije kawe a Bruncio oglada bajki po walijsku:-D
wczoraj jak moje cudne dziecko usnelo zabralam sie za przestawianie mebli:-D no i 'ukladanie' ich zawartosci:-D
kosz mi peka od zbednych papierow i ciuchow, bo strasznie kumuluje
jak cos lubie to chocby juz szmata nie wywale, mialam tez cuchy sprzed ciazy w ktore jeszcze nie wchodze- glownie bluzki:zawstydzona/y: bo cycek wiekszy i brzuch calkiem nie spadl:zawstydzona/y:no i moj biceps:-p
no i po Brunku ciuchy wszystkie sprzedaje- dzieci juz nie bede miec reczej a jak bede to kupie nowe
a tak za ta kase Bruncio bedzie mial cos nowego:happy2:
pozniej wieszalam pranie i mylam podlogi:rofl2: o 12 w nocy

musze leciec bo steka mlody a i tak sie rozpisalam:rofl2:

reklama
Hej dziewczątka! W imieniu solenizantów czy też jubilatów dziękuję za życzenia ;-)
Bo dziś mam urodzinki i nasza trzecia rocznica ślubu :-):happy::rofl2::-D:-)

Z tej okazji: rano rozpadł mi się rower, teraz właśnie za pomocą babci, która musiałam zawrócić ze spaceru szukam po szufladach swojego NIPu, bo teść musi złożyć do US oświadczenie, że na działce Darka w Kieźlinach nie wybudowaliśmy domu... bsz normalnie jakiś dzień wielkiego zamieszania :szok::-D:blink:
Jeszcze poluję na kuriera z prezentem... oczywiście od piątku nie może doleźć...
No mam nadzieję że jakoś wynormalnieje do popołudnia... :happy2:

Kasiu wszystkiego najlepszego DLA CIEBIE razy 2 I MĘZUSIA:tak:
oby jeszcze wiele takich rocznic było przed Wami

No a tobie z okazji przyjęcia kolejnej wiosny na kark pociechy z Twoich mężczyzn no i zdrowia bo jak ono już jest to o reszte nie trudno
no i żeby ten kurier dotarł;-)

Oczekująca dla Piotrusia też spóźnione STO LAT

monexa i Fanti dla Waszych pociech również wszystkiego naj....

BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a dzsiaj znowu wracają do nas brat T. z rodziną:confused2:
taka tu cisza bez nich:happy2:

no i odliczam dni do niedzieli bo jedziemy do domku
wreszcie zobacze się ze znajomymi jupi!!!!!!

pogoda u nas piekna pewnie pójdziemy na plaże:rofl2:
Olo drze paszczaka od rana i nie wiem o co mu loto:baffled:
plecy już mnie bolą od prowadzania go a on siedzieć nie chce:dull:

nudzi się znaczy rozwija :rofl2:
A my chyba uderzamy na urlop do Warszawy do mojej kumpelki z nowym urodzonym bobo, bo nikt nie chce z nami jechać do dziczy. Pewnie sobie będziemy robić całodniowe wypady po okolicy :) Ale super już się cieszę, tak dawno ich nie widziałam przez te ciążo-noworodki nie dało się daleko jeździć :)

reklama
Kasiu STO LATEK I JESZCZE WIECEJ CALUSOW Dla Ciebie i Twojego meza!!!!

U nas upal juz wlazi do domu, ja jestem w ferworze porzadkow papierowych. Juz 2 wielkie worki poszly do smieci.
Manka jak zwykle przespala cala noc.

Do góry