reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Kochana Kasiu życze Cie wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!
I kolejnych stu latek razem w milosci dla Was!!!!

reklama
Kasiu wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojego meza!!
I oddzielnie dla Ciebie z okazji Twojego swieta :tak:
oby dobrze Wam sie wiodlo w zyciu a maly Piotrus byl dla Was najwiekszym szczesciem....

a teraz pytanie z innej beczki, kiedys pisalam prosbe o dostep do zdjec i Kate wspomniala ze admini na wakacjach, ale wczoraj czytalam u innych dziewczyn ze jedna z nich pisala do anislu i ta dala jej odpowiedz....
mam jeszcze jedno pytanie bo to w zasadzie wy decydujecie o tym czy admin da mi dostep czy nie i chcialabym sie dowiedziec szczerze od Was czy w ogole chcecie pozwolic mi na ten dostep czy nie...jesli stwierdzicie ze nie to ok. ja to jak najbardziej rozumiem, nie chcialabym tylko zebyscie sie z tym jakos kryly...bo wy bylyscie tu pierwsze i dla mnie to jasne i klarowne ze mozecie nie chciec dzielic sie tym z kim popadadnie...

Kasiu, wszystkiego naj naj naj!!!!! I oby doszedl kurier :-D a co to za prezencik?

my wrocilismy wczoraj w nocy z wesela. w ogole sie nie wybawilam. juz nigdy nigdzie z dzieckiem nie jade :rofl2:
mial byc tam jakis cichy kantorek, coby spal w wozku, mialam nianie elektroniczna itepe, a okazalo sie, ze nic tam nie ma cichego..
i dupa, podstawilismy auto pod samo wejscie, mlody spal w foteliku, budzil sie co godzine (standard) i ja w nerwach cala impreze.. co 5 min chodzilam sprawdzac, czy maly nie placze.
ani kielicha nie wypilam, no i robilam za kierowce.
a i do 7 rano musialam sprzatac po moim zafajdanym mezusiu, co sie narabal i narobil trzody u cioci w domu. kuzwa jego mac.
na szczescie siostra rano zajela sie Filipem i chociaz do 12 moglam pokimac, potem znowu robilam za kierowce caly dzien (poprawiny).

ale przynajmniej odwiedzilam stare katy, a w drodze powrotnej nawet marnotrawnego dziadka. i git. no autem pojezdzilam, bo w domu rzadko mam okazje.

kuzwa, mlodego od 15 minut czkawka meczy, juz mnie wkurza :-D wszystkiego sprobowalam, a ten czka i czka jak stary pijak! grrrrrrrrrrrrr

aaaa ale zapomnialam sie pochwalic :-D

jutro jade na Debki!!! NA DWA DNI!!! SAMA!!! znaczy z przyjaciolkami :-D ale bez malego i bez meza!!! REWEEEEEEEEEEEEELKA!!!

mama sie zajmie dzieciakiem w ramach rekompensaty za trudy weselne, a ja mam luzik :-D

dzizas, co ja zrobie z bezdzietna noca..? az nie wiem.. czy mam ja cala przespac, po raz pierwszy od prawie 8 miesiecy?? czy balowac??

tylko nie wiem, jak mam wykombinowac, chcialabym juz rano jechac, a malego z calym majdanem mam do gdyni zawiezc wczesniej.. Dawid od rana w pracy jutro..heh.. dilemma..

kuzwa. mam dzis jak sie okazuje gosci na 16-ta, nie mam nic w domu, coby ich podjac, oczywiscie oprocz syfu, ktory sama mam ogarnac, bo M oczywiscie pracuje, i okresu, zeby czuc sie jeszcze fajniej.
musze sie wykapac, posprzatac i jeszcze zrobic cos do zarcia. wpizdu, wpizdu, wpizdu!!!!! a mlody nie chce kuzwa spac!!!!

..aenye kiepsko z tym weselem ale odbijesz sobie w dębkach
zawieź Fifiego do mamy rano - więcej czasu dla Ciebie;-)
a co do dzisiaj wystaw go na balkon może podziała

Agaton ja pisze do Anilasu i mi nie odpisuje:no:

laski, szybko prosze o jakis fajny przepis na przekaske!!!

chce zrobic salatke grecka i do tego nie wiem, parowki z serem..? cos na maksa prostego i w miare dobrego, co pasuje do salatki..
jakies grzanki..?

aha, nie mam piekarnika..

reklama
Do góry