reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kochana Kasiu życze Cie wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!
I kolejnych stu latek razem w milosci dla Was!!!!

reklama
Kasiu wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojego meza!!
I oddzielnie dla Ciebie z okazji Twojego swieta :tak:
oby dobrze Wam sie wiodlo w zyciu a maly Piotrus byl dla Was najwiekszym szczesciem....

a teraz pytanie z innej beczki, kiedys pisalam prosbe o dostep do zdjec i Kate wspomniala ze admini na wakacjach, ale wczoraj czytalam u innych dziewczyn ze jedna z nich pisala do anislu i ta dala jej odpowiedz....
mam jeszcze jedno pytanie bo to w zasadzie wy decydujecie o tym czy admin da mi dostep czy nie i chcialabym sie dowiedziec szczerze od Was czy w ogole chcecie pozwolic mi na ten dostep czy nie...jesli stwierdzicie ze nie to ok. ja to jak najbardziej rozumiem, nie chcialabym tylko zebyscie sie z tym jakos kryly...bo wy bylyscie tu pierwsze i dla mnie to jasne i klarowne ze mozecie nie chciec dzielic sie tym z kim popadadnie...

Kasiu, wszystkiego naj naj naj!!!!! I oby doszedl kurier :-D a co to za prezencik?

my wrocilismy wczoraj w nocy z wesela. w ogole sie nie wybawilam. juz nigdy nigdzie z dzieckiem nie jade :rofl2:
mial byc tam jakis cichy kantorek, coby spal w wozku, mialam nianie elektroniczna itepe, a okazalo sie, ze nic tam nie ma cichego..
i dupa, podstawilismy auto pod samo wejscie, mlody spal w foteliku, budzil sie co godzine (standard) i ja w nerwach cala impreze.. co 5 min chodzilam sprawdzac, czy maly nie placze.
ani kielicha nie wypilam, no i robilam za kierowce.
a i do 7 rano musialam sprzatac po moim zafajdanym mezusiu, co sie narabal i narobil trzody u cioci w domu. kuzwa jego mac.
na szczescie siostra rano zajela sie Filipem i chociaz do 12 moglam pokimac, potem znowu robilam za kierowce caly dzien (poprawiny).

ale przynajmniej odwiedzilam stare katy, a w drodze powrotnej nawet marnotrawnego dziadka. i git. no autem pojezdzilam, bo w domu rzadko mam okazje.

kuzwa, mlodego od 15 minut czkawka meczy, juz mnie wkurza :-D wszystkiego sprobowalam, a ten czka i czka jak stary pijak! grrrrrrrrrrrrr

aaaa ale zapomnialam sie pochwalic :-D

jutro jade na Debki!!! NA DWA DNI!!! SAMA!!! znaczy z przyjaciolkami :-D ale bez malego i bez meza!!! REWEEEEEEEEEEEEELKA!!!

mama sie zajmie dzieciakiem w ramach rekompensaty za trudy weselne, a ja mam luzik :-D

dzizas, co ja zrobie z bezdzietna noca..? az nie wiem.. czy mam ja cala przespac, po raz pierwszy od prawie 8 miesiecy?? czy balowac??

tylko nie wiem, jak mam wykombinowac, chcialabym juz rano jechac, a malego z calym majdanem mam do gdyni zawiezc wczesniej.. Dawid od rana w pracy jutro..heh.. dilemma..

kuzwa. mam dzis jak sie okazuje gosci na 16-ta, nie mam nic w domu, coby ich podjac, oczywiscie oprocz syfu, ktory sama mam ogarnac, bo M oczywiscie pracuje, i okresu, zeby czuc sie jeszcze fajniej.
musze sie wykapac, posprzatac i jeszcze zrobic cos do zarcia. wpizdu, wpizdu, wpizdu!!!!! a mlody nie chce kuzwa spac!!!!

..aenye kiepsko z tym weselem ale odbijesz sobie w dębkach
zawieź Fifiego do mamy rano - więcej czasu dla Ciebie;-)
a co do dzisiaj wystaw go na balkon może podziała

Agaton ja pisze do Anilasu i mi nie odpisuje:no:

laski, szybko prosze o jakis fajny przepis na przekaske!!!

chce zrobic salatke grecka i do tego nie wiem, parowki z serem..? cos na maksa prostego i w miare dobrego, co pasuje do salatki..
jakies grzanki..?

aha, nie mam piekarnika..

reklama
Do góry