reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sto lat wszystkim ośmiomiesięczniakam :tak:
Nasz weekendzik spokojny, odpoczynek po piatkowym weselichu :-)
A dzisiaj własnie wrócilismy z zoo i spaceru po parku. Było super, Maluszek zachwycony Niedzwiedziem :-D. No i upał mamy :tak:

reklama
Ja również składam słodkie życzonka wszystkim solenizantom! :-)
Wybaczcie że rzadko zaglądam na forum ale teraz jestem pochłonięta przygotowaniami do ślubu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich

A my dzies dzionek w ogrodku spedzilysmy. Odwiedzila nas chrzestna Mariki i poplotkowalysmy troszke. Calkiem milutko dzionek zlecial.

Roni tez trzymam kciuki za terminowy a nawet przedterminowy powrot mezusia. Adres dostalam.Jutro odbiore bo dzis sie nie dalo. Pojutrze wysylam.

Kinga pamietam przygotowania do mojego slubu. Sama przyjemnosc patrzac z perspektywy czasu a jak jestes w trakcie to nie wiesz za co sie zlapac. Powodzenia

Cześć!

Dopiero teraz sobie usiadłam po całym dniu chodzenia za Piotrusiem (taki wszędobylski).Najbardziej lubi targać trawkę i ładować do buzi.Na drugim miejscu rozkoszuje się piaskiem...

A teraz najważniejsze:wczoraj odkryłam PIERWSZY ZąBEK!!!!!:tak:
I jak ręką odjął:dzisiejszy dzień bez marudzenia!!! Na pewno na chwilę!

Pozdrawiam gorąco!

Sto Lat Dla Solenizantow!!!!!!!!

Oczekujaca super .To teraz sie posypia jeden za drugim. Mam nadzieje ze u Mariki tez niedlugo sie pierwszy pokaze bo maruda z niej.

Roni you're welcome:-)

reklama
Sto lat dla jubilatow, zyjcie slodko i kolorowo!!!!

zabki!!! coraz wiecej zabkow. super!!! gratulacje:-)
kinga fajny okres masz teraz. mi szkoda bylo tylko teago ze sam slub i wesele tak szybko mijaja

Do góry