reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Jaka pogoda!!!
Właśnie wróciłam, od 9:30 na dworzu, rewelacyja! :-D:-D:-D
Oby tak teraz do końca maja było, przepięknie!
A Sugar mędziła na prognozy, hehe :-p

DITA... Słodkie córusie!

RONI... Wrzuć zdjęcia mieszkanka!

Piotruś zasnął dzisiaj o 19.00. Ciekawe, czy będzie spał już do rana!

roni gratuluje
ja juz drugi dien pracuje, wynik nie mam czasu na bb

postaram sie zaglada jak tylko sie da

pa

Nonek - zębole:confused:
Roni - Super!!!

A moja szwagierka /Pawła siostra/ w ciąży!!!!!!!! Ale nam się dieci namnoży w tym roku... hehehe
moja siostra cioteczna /15 czerwiec/, moja siostra /28 sierpnia/, Pawła siostra... UWAGA!!! 5 grudnia!!!
najgorsze, że Pawła siostra brała MERIDĘ!!! jeszcze w ciąży jak była:baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Nie wiem kiedy nadrobie zaleglosci BB. Maniana co chwile jedzuje, zeby na 100% Najlepsze, ze jej juz jakis czas temu sie wyrzynaly i przebily sie, ale nie do konca. Stanely w miejscu. I teraz zaczynaja dawac znac. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Roni gratulacje, a dla Jaska wielkie calusy!

Ja bym chciala jeszcze karmic swoim mlekiem, ale lipa, trace pokarm. Sama nie wiem czy jest sens walczyc z laktatorem o powrot pokarmu czy sobie odpuscic. Jakos tak nie moge sie pogodzic. Bo najprawdopodobniej juz nigdy mnie to nie spotka wiecej w zyciu. Czuje sie jakos pusto. Nie wiem, nie mialam takiego uczucia przy Julce, chyba lekko zaczynam miec kuku na muniu.

Do góry