reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kinga ćwicz, ćwicz i jeszcze raz go ćwicz bo po ślubie może być już dupa zbita i zostaniesz wielofunkcyjną pomocą domową z trybem kochanki. Siostra mojego męża wzięła sobie takiego obiboka z myślą, że po ślubie ona go zmieni, on zacznie pomagać i takie tam (bo z domu nauczony, że baba przy garach on piwko i relaks) i co generalnie gó wno, on dalej nic nie robi a ona udaje, że taki układ jej odpowiada. Smutne ale prawdziwe.

Mi mój czasami focha puszcza ale szybciutko go ustawiam. Zresztą u nas jest PARTNERSTWO DLA POKOJU :cool2:

Ditka wesoła patologia :-p

Sugar gratuluje wypaśnego koncertu :-D

reklama
Kurw, kto wymyślił koszenie trawników????:wściekła/y:
Skosiłam kurde 10 arów w sadzie i wróciłam zlana potem z odciskami na rękach:baffled::wściekła/y:
Po co mi to było????:wściekła/y:

Jezu, zobaczcie, gdzie Ala właśnie usnęła... w nosidełku Natki...:eek: wpadła z dworu, brudna i nieprzebrana... jak tu ją teraz do mycia rozbudzić...;-)(nie patrzcie na godzinę na zdjęciu, bo jest źle ustawiona;-)) )

Rety ! zostawić forum na kilka godzin i tragedia ... tyle nadrabiania , że chyba będe całą noc siedziała ! ;-)

Sugar - cholernie Ci zazdroszczę ! Ja ostatnio byłam na kameralnym koncerciku Erykhi Badu - w lipcu 2006 . Normalnie jak powiem ślubnemu o Twoich biletach na RHCP to zwariuje ! :-p

A co do udanych mężusiów : :dry: na sczęscie nauczyłam się nim manipulować w taki sposób , żeby : a) nie wiedział, że to manipulacja , b) myślał, że wszysttkie genialne pomysły wyszły z jego głowy
Mam o tyle dobrze , że on czuje się panem i władcą kuchni , więc ja gotuję sporadycznie - hehe .. to on nauczył mnie gotować - i sprząta , bo myśli , że robi to dokładniej :tak: i wypłatę przelewa na moje konto , bo mysli , ze ja jestem rozsądniejsza w kwestii wydawania kasiorki !
A najlepsze jest to , że wcale nie jest głupi , ten mój intelektualista! :-)

Dita - pomyśl ile kalorii spaliłaś ! Słodkie są takie śpiące dzieciatka :tak:

Anita no i gicior. U nas ja mam wszystkie konta na siebie i karty kredytowe :-D , a jak mi slubny wezmie karty to i czeki mam.:-)

Dita no i co tu poczac, zrob jej dzien dziecka.

Dita - umyje sie jutro... nic jej nie będzie...:tak:

Sugar - ale ci fajjjnnnnniiiiiiiiiieeeeeeee.... uwielbiam koncerty...

Co do facetów - Anitka piona!!! o to własnie chodzi... niech sobie myślą, my i tak wiemy swoje:-D
Ale skończyły się czasy facet = pan domu... chyba, że ktoś chce, to proszę bardzo...
jak się nie podoba, to WON! i tyle...:laugh2:

anita :-) :-) :-) :-)

co do koncertu to dobrze jest miec wtyki w telewizorze ;-)

dita Ty jestes Pani na wlosciach!!! pieknie Ci zazdroszcze
a alutka slodka :-p

co do faceta zgadzam sie z MILKA!!!!

reklama
Do góry