reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Pingwinek z*****sty ten zamek. Ja kocham zameczki.Widzialm sporo w Szkocji i Walii. We Francji nie mialam jeszcze okazji, moze kiedys.

reklama
A odnosnie koncertow to moj mezulek wybral sie we wtorek na jeden z kumplami. Podobalo mu sie strasznie. A moje dziecko w tym czasie koncertowalo w domu ... chyba zeby jej wychodza juz prawie na 100% jestem pewna. Nie chciala nawet cycusia po kapieli musialm oszukac ja na chwile smoczkiem i pozniej wepchnac cycusia do buzki i nakarmic przez sen.A jaka miala mine jak jej posmarowalam dziaselka zelikiem ... myslalam ze umre ze smiechu.
Ale dziwne bo nastepnego dnia jakby juz nic jej nie bylo wiec troche siezastanawiam czy to jednak zeby czy nie. Mozliwe ze jednego dnia ja swedzi a nastepnego przestaje?

Nonek relax, zrobilas co mogłaś i tyle
a zaden laktator nie przyroci laktacji tak jak ciagle przytawianie
a moze Twoj organizm wie ze juz po pora na koniec
ja sie ciesze ze mialam szanse karmic, lubie to, boje sie odstawiania bo moge miec takie sceny jak Dita
ogolnie kazda z nas juz dugo karmi i ma prawo przestac skoro sa jakies problemy
ostatnio moj chop stiewrdzil ze moze powinnam przestac karmic jezeli chce, zanim wylysieje, ale wydaje mi sie ze odstawienie malego nie uratuje juz moich wlosow wiec to bez sensu

Pingwinek mozg sie lasuje to piekna tego zamku i jego okolic :)

dziewczyny mam prosbę; szukam darmowych baz ogloszen na terenie Polski, zwlaszcza na poludniu. moj wujek ma domek i musze mu wrzucic pare ogloszen, tylko nie moge znalezc zadnych stron...

pingwinek - bajka!!!!
nieistotna - spoko, będzie dobrze. Po pierwsze nie karm dwa i pół roku:-D po drugie nie każde dziecko jest tak strasznie uzależnione od cyca jak była moja Ala:-)

kulka- ja nie wiem niestety.

Jezu dziewczyny, jade dziś do pracy błagać o urlop wypoczynkowy zaraz po macierzyńskim...
Boję się tak, jakbym co najmniej do szpitala na operację szła;-)
Trzymajcie kciuki...

Ta pipa nie wrzeszczy. Ta pipa wykańcza psychicznie swoją inteligencją. Po rozmowie z nią czujesz się taki słaby, malutki, niepotrzebny i głupi....

Dita mocno 3mam kciuki ! :tak: będzie dobrze , a jak nie będzie to wejdziesz na forum i my Cię pocieszymy ! ;-):tak: a jak trzeba będzie do zadzwonimy do "pipy" i będziemy jej grozić :dry: albo ładnie poprosimy w Twoim imieniu ! :-)

Roni
moje gratulacje ! przede wszystkim dla Jasia !

Pingwinku w takim zameczku to pewnie jak księżniczka się czujesz! Super !

A propos karmienia dziecki cyckiem - wiecie , że ostatnio w przychodni widziałam jak 4-letni chłopczyk podbiega do mamy , zadziera jej bluzkę do góry i wyciąga sobie cycka :szok::szok::szok: mój mąż powiedział , że to juz zboczenie :dry:

reklama
Do góry